Ma kapom meg a második oltást, ha az első után nagyon belázasodtam akkor szerintetek a második után is befogok?
Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 12:51
1/3 anonim válasza:
Nekem ismerős csak az első után volt lázas, másodiknál nem volt semmi baja.
Én még egyet se kaptam. :(
Viszont a covidot elkaptam 4 hónapja.
Kicsit agonizáltam tőle, de aztán elmúlt hamar.
2/3 anonim válasza:
Nem biztos, azt mondják hogy akit az első oltás megvisel a másodikat észre se veszi de mindenkinek más a szervezete
3/3 anonim válasza:
Ez teljesen változó, hogy kinél hogyan hat. Nekem az első Pfizer után semmi sem volt, a második után majdnem egy hét láz, pontosabban aznap semmi, majd a 2.,3.,4. nap láz (37.8-38.2), gyengeség, aztán már csak hőemelkedés.
Tesómnak egyik után sem volt semmi. Szóval ezt előre megmondani, hogy nálad (vagy bárkinél) mit vált majd, ki az elég nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!