Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mire gondolsz amikor egy...

Mire gondolsz amikor egy megfázott embert látsz?

Figyelt kérdés
Mert sokan azt irkálják, hogy miért mozdul ki, miért dolgozik, miért megy társaságba stb, közben pedig sokan egyáltalán nem is foglalkoznak ezzel, max jobbulást kívánnak. Nem is értettem soha, hogy egy náthás embertől miért tartsam a távolságot, bárhol el lehet kapni, nem függetlenül attól lesz vki náthás, hogy egy kicsit a közelembe jött.

2021. jún. 4. 12:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Munkában nálunk táppénzre szokás menni betegen. A bevásárlás meg nekem nem társasági program puszilkodással.

2021. jún. 4. 13:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Nálunk hülyének néznek ha náthásan táppénzre mész?
2021. jún. 4. 13:32
 13/18 A kérdező kommentje:
-?
2021. jún. 4. 13:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem néznek hülyének, de mondjuk eleve nem kérnek részletes egészségügyi állapotelemzést, az a háziorvosom dolga. A főnöknek csak annyit kell mondanom, hogy "beteg vagyok, az orvos kiírt táppénzre" és kész.
2021. jún. 4. 13:34
 15/18 A kérdező kommentje:
Ez tök ok, de sokan nem tehetik meg, még tudva hogy fertőznek.
2021. jún. 4. 13:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Le leszek pontozva, de náthásan maradjon otthon, nem szeretném közegben látni amíg teljesen meg nem gyógyul. Az más kérdés, hogy romlott a társadalom és a beteg embereket is munkába kényszerítik (a mostani járványhelyzetet mellőzve persze). A megfázás is egy vírus, amit továbbad az ember. Engem ne fertőzzön meg senki és én sem akarok senkit sem megfertőzni. Sok szónak is egy a vége: Nem hibáztatom mert egy fos a társadalom de kerüljön el olyan ívben, hogy esélyem ne legyen elkapni tőle semmit.
2021. jún. 4. 13:42
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
Csöcsökre, fenekekre... egyfolytában csak csöcsökre és fenekekre gondolok...
2021. jún. 4. 19:37
 18/18 anonim ***** válasza:
52%
Semmit, bár tudom, manapság tüsszenteni nem szabad az utcán, mert rögtön mindenki menekül.
2021. jún. 5. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!