Oltás vagy teszt ha utazni akarok?
Voltam antitest vizsgálaton hátha pozitív lesz, de 0,18as lett így nem kapok kártyát.
Utazáshoz ugye 3 teszt kell 1 kifelé, 2 hazajövetel után ami kb.60ezer lenne.
Szerintetek inkább menjek el oltásra ?
Hova mész, ahova ennyi teszt kell? Osztrák pl. elfogadja a friss, asszem 2 napnál nem régebbi negatív pcr-t.
De ha ennyire bonyi helyre mész, akkor oltasd be magad. Talán jut is oltás és a kártyát se fejetik el elküldeni, amivel felszívhatod a kokót, mert sehol nem fogadják el 😅
Kész tortúra kijutni, futkoshatsz az igazolás után, hogy kaptál oltást. Idén én nem is mennék külföldre.
Oltás.
Semmi bajod nem lesz nyugi, és már az első oltás után 1 héttel kiküldik a kártyát. Bár ha külföldre utazol akkor sajnos megkel várni a második oltást is és vinni kel a kis papír amin rajta van milyen oltást kaptál. Max 1 hónapot vársz még arra és kész.
Regisztrálsz, utána 1-2 nap mire tudsz időpontot foglalni. Nem tudom, most épp mikorra vannak elérhető időpontok, én nemrég tudtam 2 napon belülre foglalni. Utána 5 héttel lesz a 2. alkalom. (Pfizer)
A legtöbb ország akkor enged be, ha legalább 14 napja kaptad meg a második dózist.
Hát igazából az az ország nem kéri ahova megyek, ha minden igaz( szárazföldi úton).
Ha Bécsből mennék repülővel, akkor gondolom kéne a teszt mert ugye oda ki kell mennem. Hazafelé kéri Magyarország.
Hazafelé mindegy, csak legyen plasztikkártyád. Akkor regisztrálsz, foglalsz időpontot, az első oltás után pár héttel elvileg érkezik a kártya.
Ugye írtam hogy nemrég foglaltam időpontot, a párom kapta akkor az első dózist, ez május 21. volt, azóta egyelőre még nem jött meg a kártya, szóval számolj pár héttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!