Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Oltás vagy teszt ha utazni...

Oltás vagy teszt ha utazni akarok?

Figyelt kérdés

Voltam antitest vizsgálaton hátha pozitív lesz, de 0,18as lett így nem kapok kártyát.

Utazáshoz ugye 3 teszt kell 1 kifelé, 2 hazajövetel után ami kb.60ezer lenne.

Szerintetek inkább menjek el oltásra ?

2021. jún. 3. 08:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
44%

Hova mész, ahova ennyi teszt kell? Osztrák pl. elfogadja a friss, asszem 2 napnál nem régebbi negatív pcr-t.

De ha ennyire bonyi helyre mész, akkor oltasd be magad. Talán jut is oltás és a kártyát se fejetik el elküldeni, amivel felszívhatod a kokót, mert sehol nem fogadják el 😅

Kész tortúra kijutni, futkoshatsz az igazolás után, hogy kaptál oltást. Idén én nem is mennék külföldre.

2021. jún. 3. 08:58
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt írtam, hogy visszaérkezéskor kell 2 teszt. És 48 órának el kell telni a kettő között. Kifelé elég 1 teszt.
2021. jún. 3. 09:05
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha nincs ellenjavallat, akkor praktikusabb az oltás.
2021. jún. 3. 10:05
 4/14 anonim ***** válasza:
40%

Oltás.

Semmi bajod nem lesz nyugi, és már az első oltás után 1 héttel kiküldik a kártyát. Bár ha külföldre utazol akkor sajnos megkel várni a második oltást is és vinni kel a kis papír amin rajta van milyen oltást kaptál. Max 1 hónapot vársz még arra és kész.

2021. jún. 3. 10:17
 5/14 A kérdező kommentje:
Ha ma regisztrálok akkor kb mikorra kapok időpontot? Igen azt néztem, hogy az első után 21 nap pl.pfizer esetén. És a második után már nem kell várni semennyit ugye?
2021. jún. 3. 10:39
 6/14 anonim ***** válasza:

Regisztrálsz, utána 1-2 nap mire tudsz időpontot foglalni. Nem tudom, most épp mikorra vannak elérhető időpontok, én nemrég tudtam 2 napon belülre foglalni. Utána 5 héttel lesz a 2. alkalom. (Pfizer)

A legtöbb ország akkor enged be, ha legalább 14 napja kaptad meg a második dózist.

2021. jún. 3. 10:44
 7/14 A kérdező kommentje:

Hát igazából az az ország nem kéri ahova megyek, ha minden igaz( szárazföldi úton).

Ha Bécsből mennék repülővel, akkor gondolom kéne a teszt mert ugye oda ki kell mennem. Hazafelé kéri Magyarország.

2021. jún. 3. 10:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Hazafelé mindegy, csak legyen plasztikkártyád. Akkor regisztrálsz, foglalsz időpontot, az első oltás után pár héttel elvileg érkezik a kártya.

Ugye írtam hogy nemrég foglaltam időpontot, a párom kapta akkor az első dózist, ez május 21. volt, azóta egyelőre még nem jött meg a kártya, szóval számolj pár héttel.

2021. jún. 3. 10:52
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk minden ismerősünknek és nekem is 1 hétre rá jött meg. Persze biztos van akinek késik. A 2. oltásnál ráírják a papírra, hogy megkaptad és kész. Onnantól megvan mind a két oltásod és mehetsz tudtommal. Nem kell várni + napokat.
2021. jún. 3. 10:55
 10/14 anonim ***** válasza:
37%
Május 20-án oltottak, kártya még sehol. Várok.
2021. jún. 3. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!