Mit gondoltok Attis új Tanulom Magam szerveréről?
Olyan mintha nem evilági dolgok történnek ott, és mindenki csak a szexuális frusztrációját levezetni meg ismerkedni járna oda.
A látszat kedvéért meg néha fellőnek valami intellektuális témát, hogy pl. ő sose tudná megszokni, hogy ha külföldön élne, akkor a litert gallonban kell számolni. xd
Eközben pedig szegény Attisra gondolok, hogy mikor lép ki.
Kicsit olyan, mintha az egész szerveren mindenki csak trollkodna, vagy annyira nincsenek barátaik, hogy már minden idétlenséget belöknek csak hogy legyen kivel beszélgetniük egész nap, hogy ezzel pótolják a szociális hiányukat.
Az meg egy külön vicc, hogy 20-on évesek 13 évesekre is rágerjednek. Komolyan nem tudom, hogy ezt hogy hagyhatja Attis.
Én ugyan csak egy haverommal csatlakoztam be, nem nézek sok Attist, de a haverom követője és nem ezt várta a közösségtől, messze esik a normális színvonaltól.
"mindenki csak a szexuális frusztrációját levezetni meg ismerkedni járna oda"
Erre nincsenek különböző alkalmazások és különböző helyszínek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!