Milyen kifogással érjem el, hogy ne kelljen suliba mennem egész jövőhéten majd?
Figyelt kérdés
A betegség szimuláláson kívűl kéne valami jó ötlet! Előre is köszi az ötleteket!2021. máj. 27. 06:27
11/19 anonim válasza:
A másik megoldás: Egy szelet kenyér, egy pohár víz, bele kb. negyed deci háztartási sósav. Nem meginni, mert akkor többet nem mész iskolába. (Bár nekem mindegy.) A kenyeret beleáztatod a sósavas vízbe, összegyurmázod, majd az egészet kiöntöd a földre, az ágy mellé. Szüleidnek azt mondod, rosszul vagy, az éjjel hánytál. El is fogják hinni, mert pont úgy néz ki, meg a szaga is olyan. Kezedet ne marasd össze.
12/19 anonim válasza:
Jézusom, egyszerűbb bemenni :D
13/19 anonim válasza:
óó te szegény, fél óra ingázás...
14/19 anonim válasza:
#13 Nem mindenki lakik Budapesten, ugye tudod? Van aki tanyáról/faluból kellett bejárjon városra iskolába. És igen, fél óra volt oda meg vissza is az ÚT! Még hazáig is kellett 10-15 percet sétálnom, bizony. Sokszor volt már délután 4 óra is elmúlva, mire hazaértem. Reggel legkésőbb fél 7-kor kelés. Ez még a könnyebb fele volt, mert lassan hozzá tud szokni az ember. A rosszabb az elviselhetetlen közösség volt. Tényleg rémes osztály volt. Tanárok közül is volt néhány, akik kivételeztek, piszkáltak. Nem trógerkedtem, azért hiányoztam sokat, mert nehéz volt elviseli ezt mind együtt egy idő után. És így is iskola szinten, a rengeteg hiányzással nekem volt a 4. legnagyobb érettségi átlagom. Én csak örültem volna neki, ha a mostani online világban kellett volna suliznom.
15/19 anonim válasza:
#14 pesten ennél többet is lehet utazni. de én is vidéken nőttem fel, nyugi, nekem is buszozni kellett oda-vissza minden nap
16/19 anonim válasza:
Pont ez a lényeg, kedves 14es, egy éve online suli van. Egy hónapot kell a kérdezőhöz hasonló hisztikéknek suliba járni, azt is az évvégi lazaságban, nehogy már ne lehessen kibírni.
17/19 anonim válasza:
#16 egyetértek, én se értem a hisztit. ha én is be lettem volna zárva másfél évig, alig várnám hogy kitörhessek (nem olyan a munkám amit home officeban lehet csinálni). kérdező nem akar találkozni a barátaival, osztálytársaival??
18/19 anonim válasza:
Ha nem értesz egy tárgyat, nem az a megoldás, hogy mész suliba, hanem az, hogy megkéred az egyik osztálytársadat, akinek megy, hogy magyarázza el neked.
19/19 anonim válasza:
Esetleg robbantsd fel a sulit. Lehetőleg amikor tele van, mert úgy látványosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!