Ha bejelölök lányokat facebookon, nem igazolnak vissza, de nem is utasítják el a jelölésem, hanem meghagyják, az mit jelent?
Látom is, ahogy posztolnak facebookon is, meg napban is, de az adatlapjukon, csak azt látom jelölve.
Ha nem igazolnak vissza, akkor miért nem nyomnak rá az elutasításra, hogy nem ismerem ezt az illetőt?
Kedves #10 "miért is kellene 1000-2000 Facebook ismerős? Ezt nem is értem."
Mert annál több lehetőséged van sok emberrel megkedveltetned magad, sok emberrel lehetsz jóban és bővül a baráti köröd, ami szerintem sok embernek jól esik, ha sok baráti kört van lehetősége kialakítani.
Az embernek úgyis csak 1 élete van, miért ne használhassa ki az ember a lehetőségeket, amig még élhet.
“ Mert annál több lehetőséged van sok emberrel megkedveltetned magad, sok emberrel lehetsz jóban és bővül a baráti köröd, ami szerintem sok embernek jól esik, ha sok baráti kört van lehetősége kialakítani.”
Én nem látom be, hogy ez miért történne meg attól, hogy boldog-boldogtalant bejelölsz. Ettől meg a valóságban nem fogjátok ismerni egymást, semmilyen valós kapcsolat nem lesz köztetek. Mitől kedvelne meg valaki csak azért, mert bejelölted. Még ha a posztjaid esetleg szimpatikusak is, szerintem mindenki tudja, hogy a közösségi média aktivitás alapján nem lehet egy emberről kb. semmilyen valós képet kialakítani. Persze felőlem csináld, ha jól esik, aki nem akar, az úgysem igazol vissza.
#6 "Azt, hogy annyira leszarjak hogy meg csak el se utasitjak."
Mi ez a sértegetés? Én nem bántottam senkit, de ha neked ez a véleményed hát ok. 😅
Egyet értek Tepfal-al, és hozzáteszem, hogy néha van, hogy olyan jelöl be akit ismerek, de nem akarom, hogy lássa az adatlapomat (csak ismerősök láthatják) és nem akarom látni én se az övét.
Ez lehet régi gyermekkori ismerős, akit bunkónak tartok, könyvtáros akinek nincs köze az életemhez, de dolgoztam értelmi fogyatékosokkal, azokat se jelölöm vissza soha.
Kényelmes, mert személyesen soha senki nem kérdezi meg, hogy miért nem jelöltem vissza.
Ugyan így a túlkoordinált rokonok,(az ért fogy emberek rokonai) akik azt hiszik a Facebook egy eszköz, hogy munkaidő után keressenek, nincsenek visszajelölve.
Elutasítani túl direkt, és durva lenne, így ők is értik (talán) hogy messzire mentek, mert ENNYIRE nem ismerjük egymást.
Egyébként én nagyon szűröm, hogy kit jelölök, kit nem.
Nem kell a sok hülyeség sz üzenőfalamra.
Megértem. Sőt azon se lepődnék meg, ha valaki nem csak ismeretlen, vagy ismert embereket nem igazol vissza, hanem valaki még minden távolabbi rokonokat sem, mert valaki még akár minden rokonságából sem akarja, hogy lássák miket oszt meg, hol tartózkodik jelenleg, milyen eseményeken vesz részt.
Hanem valaki megválogatja, hogy a tevékenységeit mégis kiknek mutatja meg szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!