Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A nők miért nem mennek WC-re...

A nők miért nem mennek WC-re a párjuknál?

Figyelt kérdés
Akárhány lány volt nálam, nagyon későn értük el azt a szintet, hogy elmerjenek menni WC-re. Amit furcsállom, mert én általában az első nap elmerek menni náluk szétrobbantani a WC-t egy kiadós fosással.

2021. máj. 16. 18:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
91%

Én is ilyen voltam mindig, míg tavaly a páromnál gyorsan ettem valamit és elkapott a hasmenés. Már indultam volna haza, akkor se mertem megmondani, hogy nagyon fáj a hasam. Aztán muszáj voltam elmenni wc-re. Úgy szégyelltem. Párom meg csak nevetett, hogy ezen mit görcsölök, mert mindenki jár wc-re. Kb nem is érdekelte. Annyira hülye voltam.

De túlzásba se kell esni, mint te írod kérdező.

2021. máj. 16. 19:05
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Én a munkahelyemen sem tudok úgy vécézni, ha ott van más és hallja. Nekem ahhoz nyugalom kell, egyedül kell, hogy legyek vagy legalábbis mindenki másnak hallótávolságon kívül kell lennie.
2021. máj. 16. 19:31
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Rossz irányba halad az evolúció, ha a modern ember már szarni sem tud.
2021. máj. 16. 19:33
 14/16 anonim ***** válasza:
79%
Én, ha csak tehetem, otthon végzem a nagydolgomat, ott esik jól. Párom is ugyanígy van vele. Mióta együtt lakunk, nincs is ezzel gond. :D
2021. máj. 16. 19:35
 15/16 anonim ***** válasza:
64%

Mert így vagyunk szocializálva.

Egy nő nem szrik, nem fingik, illatos, szőrmentes, stb. Bullsh..., aztán persze, hogy nem mernek elmenni meg szégyenlik, stb.

Elég szomorú, egyébként. Én simán elmegyek bárhol wc-re, pont nem érdekel. Persze, majd azért tartogassam meg fájjon a hasam.

2021. máj. 17. 11:46
 16/16 anonim ***** válasza:
63%
Némelyik válaszon nagyon jót nevetek :DDD
2021. máj. 17. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!