Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek van értelme a...

Szerintetek van értelme a szelektálásnak azaz facebook ismerősök törlésének?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 19:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
"mert sosem tudhatod, hogy egy adott illetőre még nem lesz-e szükséged a jövőben" Szerintem ez kétszínű képmutatás. Minek legyen valaki az ismerősöm, ha egyébként már ezer éve nem beszéltünk és mindketten tudjuk, hogy egyáltalán nem érdekel mi van a másikkal? Ha meg nem érdekel az illető akkor miért akarnék tőle bármikor bármilyen szívességet? Elég szánalmas lenne.
2021. máj. 15. 22:57
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

21 éve tanárként dolgozom. A kezdetektől van facabook regisztrációm. Tanuló csoportokban vagyok/voltam benne így kicsit több, mint 1000 ismerősöm van. Sokukra egyáltalán nem emlékszem. Egyedül az osztálytalálkozók miatt nem törlök senkit se. A követést leállítottam sokaknál.

Nem a facebookon élem a társadalmi életem. Heti háromszor benézek és kész.

2021. máj. 16. 04:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Ezt mindenki maga tudja magának eldönteni.

Szerintem: nem kell törölni senkit, hacsak nincs valami különösebb oka

2021. máj. 20. 21:41
 14/17 A kérdező kommentje:
Igazából nehéz mindenkinek megúsznia, hogy valaki ne törölje ki az ismerősei közül, sőt még csak meg sem kell indokolni, elég ha valakinek nem vagy szimpatikus a képeid, vagy a posztjaid alapján és bumm már ki is vagy hajítva.
2021. máj. 20. 22:13
 15/17 anonim ***** válasza:
És ezzel nincs is semmi baj, kérdező, az ember változik, és nem nem feltétlenül az ismerőseivel egy irányba. 10 évig énekeltem egy kórusban, szerettem, de a 10 év alatt annyira ellentétes irányba változtunk, hogy a végén már nem volt elég a zene szeretete, hogy ott tartson.
2021. máj. 20. 22:16
 16/17 anonim ***** válasza:
33%
Engem irigységből is töröltek már többen. Rosszul esett és utána bosszúból kitöröltem én is pár embert. 🤷🏼‍♀️
2021. máj. 20. 22:25
 17/17 A kérdező kommentje:

Ez egy olyasmi, amit már régen is mondtak mindig, hogy a családodat és azt, hogy hova szüless nem választhatod meg.

De az ismerőseidet igen.

2021. máj. 20. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!