Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sokan vannak akik nem járnak/j...

Sokan vannak akik nem járnak/jártak buizni?

Figyelt kérdés

Én csak 10x voltam kb életemben. Nem az én világom, introvertált vagyok, barátaim sincsenek:/

24 éves vagyok.

2021. máj. 14. 18:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%
Csak megjegyzem, a bulizás mellett létezik a szórakozás, kikapcsolódás ezer más formája is. Attól, hogy valakinek nem világa a klasszikus bulizás, még nem feltltleénül egyenlő azzal, hogy introvertált és nincsenek barátai.
2021. máj. 14. 19:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én még soha nem voltam egy buliban sem. A táncolós-bulizós buli igazából nem is hiányzik, az nem az én világom. Viszont egy koncert, iszogatás, beszélgetés stb. valami szórakozóhelyen, bárban vagy házibuli, kempingezés stb., abszolút tetszene. Csak sajnos soha nem volt hozzá társaságom, így emiatt ebben sem volt még részem sajnos. 22/l
2021. máj. 14. 20:48
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemen voltam 1-2 buliban, de nem volt rendszeres. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor. Úgy érzem, nem vesztettem semmit. Nem lettem ettől sem sikertelenebb, sem rosszabb ember.
2021. máj. 15. 00:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Jelen.
2021. máj. 15. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!