Miért terjedt el a "kurváskodás" a tini lányok között?
Azt, hogy félreértetted a kérdést. Itt arról van szó, ami ma a közösségi médiában folyik, hogy milyen hatása lett a tinikre.
Az, hogy régen mi volt a szokás és a társadalmi elvárás, annak ehhez semmi köze.
Hogy ne lenne köze? Sokan úgy állítják be, hogy "a maji fijatalok mán 14 évesen kurválkodnak, bezzeg régen legalább 20 éves koráig mindenki szűz volt és glóriás fehér galambocskák röpködtek a feje fölött", ami egyszerűen nem igaz. :D
Szóval én az ilyeneken akadok fenn, hogy "már" ilyen a világ, meg "ide jutott" a világ, meg "manapság" ilyenek a fiatalok, hogy szexre gondolnak. Régen még ilyenebb volt, csak erre gondoltam.
Ma nem házasodni akarnak, csak figyelmet vonzani, ennyi.
19 évesen volt először pasim és akkor vesztettem el. Dédmamám annyi idősen házas volt egy gyerekkel.
Biztos magamra ismertem. :D
Te nagyon félreértetted a kerdést...
Annak, hogy a nagyanyád mikor szült először, semmi köze nincs ahhoz, hogy a mai 13 éves lányok tömege miért pucsít tangában, 3 kiló vakolattal az arcukon, a tükörben szelfizve, és törekszik arra, hogy neki legyen a legjobb segge.
Mert a kérdező ezt érti kurváskodás alatt, nem a régi szokásokat. Össze sem lehet hasonlítani a két kort, teljesen más a motiváció, más van a háttérben.
Hol írtam a nagyanyámról? :D
Tanulj meg szöveget értelmezni, kérlek....
"a mai 13 éves lányok tömege miért pucsít tangában, 3 kiló vakolattal az arcukon, a tükörben szelfizve, és törekszik arra, hogy neki legyen a legjobb segge"
Erre írtam: "Amúgy feszegetik a határokat és próbálgatják a felnőtt létet."
Miért fáj neked ennyire az, hogy mellette megemlítettem, hogy nem újkeletű dolog, hogy a kamaszok igyekeznek "felnőttesen" viselkedni?
Igen, ezért használtam a "próbálgatják" szót, nem pedig azt, hogy tényleg felnőttként viselkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!