Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok ti visszaigazoltok...

Lányok ti visszaigazoltok olyan fiúkat facebookon, akiket igaz, hogy személyesen nem ismertek, vagy nem dereng semmi az illetőről, de ha sok ismerőse van és sok közös ismerős is és sok lájk van a képein akkor visszaigazoljátok?

Figyelt kérdés
Általában, aki fárasztó és semmit mondó személyiség lenne, annak nem lenne sok ismerőse és sok lájk a képein, posztjain, amiket feltesz magáról.
2021. máj. 10. 21:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Kizárólag azok az ismerőseim, akiket testközelből ismerek és társalogtam már velük:)
2021. máj. 10. 21:51
 12/23 anonim ***** válasza:
46%

Más szóval azt jelölöd vissza akihez semmi "közöd."

De ismerösöm ismerősét sem szoktam vissza jelölni ha soha nem találkoztunk.

2021. máj. 10. 21:51
 13/23 anonim ***** válasza:
46%
Nem; nem is igazán használom a facebookot.
2021. máj. 10. 21:52
 14/23 anonim ***** válasza:
46%
Nem azt szoktam megnézni, hogy hány ismerőse meg likeja van:D Hanem, hogy tudom-e valamilyen társasághoz kötni, ha nem is tudom először ki az. A közös ismerősök alapján, például látom, hogy egyetemről kéne ismernem, vagy a szakmámból vagy a hobbimhoz kapcsolódóan stb. Ennek alapján döntöm el, hogy visszajelöljem-e, nem az alapján, amit te leírtál. Az én fejemben a likeok meg az ismerősök száma amúgy sem függ össze azzal, hogy milyen az illető...Vannak nagyon közeli barátaim, akik vagy nincsenek fent, vagy alig használják az oldalt és nagyon messze vannak a semmitmondó személyiségtől:D Másik közeli barátom folyton posztol (nem önarcképeket meg a reggelijét, hanem értelmes dolgokat) és több ezer ismerőse van. Neked sem a közösségi média alapján kéne megítélned az embereket.
2021. máj. 10. 22:03
 15/23 Sunshinedoll ***** válasza:
74%
Én sokszor még azt se, akit ismerek :D
2021. máj. 10. 22:04
 16/23 anonim ***** válasza:
46%
14es nem te tetted fel a kérdést hogy rád reagáljak:) Amúgy te csinálod a legjobban akkor a válaszodra kitérve, de a kérdező a sok ismerős/like alapján rakta fel a kérdést.
2021. máj. 10. 22:07
 17/23 A kérdező kommentje:
Fiúknál is lehet néha látni, hogy sok követőik vannak, akiket nem igazoltak vissza, épp úgy, ahogy a lányoknál is. Innen jött a feltételezés, hogy akinek sok ismerőse és sok közös ismerős van és sokan lájkolják is a dolgait, azokat jobban jelölgetik meg akár vissza is, attól függetlenül, hogy ismerik-e az illetőt személyesen is.
2021. máj. 10. 22:07
 18/23 anonim ***** válasza:
46%

Ha tudom ki az, és jó a viszonyunk, visszajelölöm.

Ha osztálytársam/csoporttársam, visszajelölöm.

És ennyi. Mást nem jelölök vissza.

Ha már ismerősöm, de túl sok posztja van, törlöm.

2021. máj. 11. 00:17
 19/23 A kérdező kommentje:
#18 Belehet állítani tudtommal úgyis, hogy xy bejegyzéseinek, vagy történetének némítása és akkor nem dugja mindig a facebook a szemed elé a posztjait.
2021. máj. 11. 01:41
 20/23 anonim ***** válasza:
46%

Nem. Az ismerőseimmel tartom a kapcsolatot közösségi oldalakon. Még törlöm is azokat, akiket szegről-végről ismerek, de már 10 éve nem láttam és nem is beszéltünk.

Nem jelölök vissza olyanokat, akikről fogalmam sincs, hogy kicsodák.

2021. máj. 11. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!