Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért utáltam meg mindenkit?

Kiskutya86 kérdése:

Miért utáltam meg mindenkit?

Figyelt kérdés

Amióta itthon vagyunk rájöttem, hogy utálok mindenkit mint a sz*ar. A kocsma ahova eljárok tele van gyökér huszonévesekkel meg olyanokkal akik nem is az én korosztályom. Korábban sejtettem is, hogy utálnak szóval ez a jópofizás meg lekezelés mindenkivel számomra nagyon idegen lett. Kétszer voltam azóta kocsmában, és azt hiszem bőven is elég volt. Pedig imádtam felmenni de valahogy ez a szociális dolog kihalt belőlem ezek felé az emberek felé.

A sulival ugyan ez a helyzet.

Az oszályomban 2ember kivételével mindenkit utálok és velük is a jópofizást rüheltem már suliban. Majd most jött a karantén. Tök jó volt egyedül itthon, barátokkal azért kijártam meg buli is volt bőven elég is volt nekem. De osztálytársak csak bunkóztak messengeren osztálycsoportban, lecke kunyerválás, jaj elromlott a mikrofonom/kamerám sajnos nem leszek órán és hasonló féregségek meg lógásos fas*szágok. Szóval megutáltam mindenkit és ráadásul ez nem volt rám jellemző ennyire mert tényleg olyan szinten vagyok, hogy bárkinek megmondanám azt pl xy téged amúgy gyűlö*llek.

De nem mondtam régebben persze valahogy ez az utálat mások felé csak elnagyobodott rajtam. Suliba megyünk vissza nem is tudom mi lesz. Lehet magam elé fogok csak bámúlni és senkihez aki gyökér számomra egy büdös szót sem fogok mondani. Mindegy.

Van más is aki ilyesmit vett észre magán?

2021. máj. 9. 23:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit úgy hangzik, mintha magaddal nem lennél megelégedve.
2021. máj. 9. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokan utálnak sok mindenkit, ezzel nem vagy egyedül.
2021. máj. 9. 23:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy kicsit gondolj bele a másik helyzetébe is.

Legyen egy kis empátia.

Vajon miért nem kapcsolja be a kamerát?

Azért mert lusta?

Azért mert nem Szeretné ha valaki látná?

Azért mert nem szereti az arcát?

Azért mert nincs kamerája?

És ezt így elemezd ki mindenkivel, És rájössz, hogy te is tudsz olyan lenni mint ők.

2021. máj. 10. 00:11
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az vagy, amilyennek a világot látod.
2021. máj. 10. 00:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem itt veled van a probléma. Félre ne érts! Szerintem sok csalódás ért az életedben, vagy bántották, így ez benned megmaradt és rosszindulatúdban ez gyökerezik.
2021. máj. 11. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!