Szép név a Csenge?
Én is Csenge vagyok.
Azért kérdezem mert nekem nagyon nem jön be. Sokat szivattak a nevem rímelésével. Utálom emiatt a nevemet. Vélemény?
Én régen Csenge akartam lenni, mert megismertem egy szimpatikus Csengét. Nem is szimpla Csenge, hanem így "B. (nem fogom leírni a vezetéknevem) Boglárka Csenge, mert hamar felismertem, hogy a Csenge nem passzolna a családnevünkhöz.
Aztán jött az a szakasz, hogy ezt a nevet akartam adni a leendő lányomnak.
Majd a Csenge Fostner nevű YouTube híresség úgy szét lett mémelve a lánycsoportban, hogy tök kiábrándultam és mindig erre a lányra asszociáltam, ha megláttam/meghallottam ezt a nevet.
Manapság semleges név, aranyos, más gyerekének neveként szerintem tetszene, de a sajátomnak nem adnám és féltékeny se vagyok már a Csengékre a nevük miatt, már csak a lehetséges, normálisan hangzó beceneveik limitáltsága miatt sem.
Hát, az is számít, hogy a vezetéknévvel összecseng-e.
Micsoda szóvicc muhaha XD
Szerintem nagyon szép
Én szivesen viselném ezt a nevet, szerintem jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!