Nem kell, mehetsz teraszozni, éjféltől van csak neked is kijárási tilalom, sportolhatsz a szabadban, mehetsz kirándulni, mehetsz biciklizni.
2021. máj. 3. 13:35
2/15 A kérdező kommentje:
Strandra , bobozni, edzeni stb stb sehova nem mehetek konkrétan, mintha redvás lennék...
2021. máj. 3. 13:38
3/15 anonim válasza:
A választásra már el lesz törölve. Azért, hogy mindenki elégedetten szavazhasson.
2021. máj. 3. 13:38
4/15 anonim válasza:
Ez van.Nem vagy egyedül,én is itt vagyok.
2021. máj. 3. 13:39
5/15 anonim válasza:
Nyílván addig, amíg a járványhelyzetnek és készültségnek vége lesz.
Nem vagyok jós, szóval nem tudom belátni hogy ez mikor következik be.
Ha minden a terv szerint halad akkor 2022-ben a covid már csak egy rossz emlék lesz.
De.miért is haladna minden a terv szerint...? Ha politikai vagy monetáris érdek lesz, úgy is megjelenik majd egy oltást figyelmen kívül hagyó, 1842,69926%-kal fertőzőbb Délkelet-Kazah triplaszupermutáns, aztán megint kezdődik minden előlről.
2021. máj. 3. 13:40
6/15 anonim válasza:
Megérdemelnéd, hogy örökre meg legyél különböztetve. Remélhetőleg az oltásellenesek ellenére is lesz annyi oltott, hogy véget érjen a járvány. Ugyanis az oltással állítható meg, és azzal érhető el, hogy egy idő után már ne legyen szükség a védettségi igazolásra, se a járványügyi intézkedésekre. De gratulálok a logikádhoz, hogy ilyen egyszerű dolgot sem vagy képes belátni.
2021. máj. 3. 13:41
7/15 anonim válasza:
6.Nálad már úgy látszik hatásos volt.
2021. máj. 3. 13:43
8/15 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek aztán annyi értelme van :D...
2021. máj. 3. 13:50
9/15 anonim válasza:
Külföldre egy pcr teszt után lehet is menni,nyugaton drágábbak a dolgok de jobbak a szolgáltatások is,északon nem nagy eltérések vannak,keleten mondhatni olcsóbbak a dolgok,délen helyfüggő de nem drága arra sem.
Annyi szép hely van még a világon,ismerd meg régi Magyarországot,ott is megtalálhatod ugyan ezeket a dolgokat,van ahol még olcsóbban is megúszod ha kelet vagy dél felé megyünk,nem érdemes ezért szomorkodni fel a fejjel.
Örökké nem lesz úgysem ez a kártyás megoldás,Floridában,Texasba sem kell szóval no para. 🙂
2021. máj. 3. 14:03
10/15 anonim válasza:
#6:Mennyire ostoba vagy. Mint akinek átmosták az agyát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!