Mi a véleményetek a gólyatáborról?
A 9es zseniális választ adott.
Menj el mindenképpen kérlek. Soha többet nem lesz golyataborod gimmi előtt.
Látod itt is milyen rendes sok válaszadó, próbálj meg ne felni emberektől. Ezt egyszer úgy is le kell győznöd, ne halogasd, erre való a fiatalságod. Később csak nehezebb lesz. Állj úgy az emberekhez, mint itt most hozzánk, nem nagy szám dumálni. Nem vagy különb másoknál. Jó lesz hidd el. Másoknak is új lesz az osztály, nem csak neked.
Javaslom elsőnek érkezz a helyre, buszra, vonatra stb. és rögtön az első lánnyal találd meg a közös hangot, elég ha köszönsz neki.
De az se baj ha nem így alakul. Menni fog.
Én mindenképpen azt javaslom hogy menj el! Elvégre ez tényleg olyan dolog amit nem kéne kihagyni. Engem egyszer egyik haverom elhívott egy katolikus táborba úgy hogy én református vagyok és inkább zárkózott típus. Egy hétig tartott a tábor, de végig nagyon jól éreztem magam, mindenki kedves volt és annak ellenére hogy csak a haveromat ismertem rengeteg új barátot szereztem. Én sem mentem egyből a többiekhez ismerkedni, ők kezdeményeztek, de hamar összebarátkoztunk.
Szerintem egy élményként fogsz rá visszagondolni, mindenképp menj el!
Menj el!
Maga a tábor egész jó élmény, viszonylag sok mindenre emlékszem, nem olyan durva, mint egy egyetemi gólyatábor, nincs tele piával(legalábbis nem tudok róla, hogy mi ittunk volna), nincsenek erotikus feladatok, csak csapatépítés, ismerkedés, nálunk ugye még táncpróba meg tesióra volt. Az idő kb elrepült, nem éreztem, hogy honvágyam lenne, a háztársaim is jófejek voltak, emlékszem, még a hűtőszekrénnyel és a WC-vel is bütyköltünk valamit, hogy előbbi ne zúgjon és tudjunk aludni, utóbbin pedig, hogy húzódjon le. 😅
Én ott ismertem meg a jelenlegi legjobb barátomat, aki azóta kb a lelki támaszom, bármi van számíthatok rá és a másik legjobb barátomat, aki szintén nagyon kedves és mindig jól érzem magam vele, belegondolva, csak ők a barátaim, de nem utálok senkit és remélhetőleg engem se utálnak mások.
Ahhoz, hogy beilleszkedj nem kell annyira nyitottnak lenned, elég, ha csak köszönsz, mosolyogsz, kicsit érdeklődsz mások iránt és az extrovertáltabbak "örökbefogadnak" vagy te "fogadsz majd örökbe" valakit, aki nálad is félősebb.
Összességében tehát azt tudom mondani, hogy jó elmenni, ha mást nem, azért, mert a legtöbben elmennek és a suliban, egy kb összeszokott közegbe, akik már beszéltek egymással párszor vagy legalább ismerik egymást látásból, nehezebb beilleszkedni introvertáltként.
Hát nem tudom, szerintem döntsd el te hogy akarsz menni vagy sem.
A golytabarban nálunk is ilyen ismerkedős feladatok voltak+csapatépítős. Szerintem az se baj ha nem mész az én osztalyomban is voltak páran akik nem voltak és nem lett bajuk, ugyanúgy lettek barátaik mint azoknak akik elmentek rá. Én úgy vagyok vele hogy nem itt fogod megtalálni a barataid, szóval ne aggódj ha nem lett meg már ott rögtön a baráti köröd.
Szerintem azt is vedd figyelembe hogy milyen feladatok lesznek ott mert ha tudod magadról hogy az ilyen tesis, sorversenyes feladatokban nem szeretsz részt venni, akkor ne ment el mert hülyén fog kinézni ha kiállsz, és már ott utálni fognak (tapasztalatból mondom xd). De a lényeg az ahogy az előttem szólók is mondták, hogy csak mosolyog sokat és köszönj mindenkinek.
Hát én nem annyira szerettem, akkoriban tudhátok ilyen tipikus zárkózott, alacsony, vékony srác voltam... Anyám erőltette, hogy menjek.. viszont 1-2 emberrel összeismerkedtem. De ezt szeptemberbe suliba is meg tudtam volna csinálni.
De ez csak az én véleményém
#15 vagyok.
PÜ valakitől:
"Akkor húz a büdös picsába innen a véleményedde kisapám nem kell kelteni a negatív hangulatot fölösen!!"
Köszi.
Menj el, jól fogjátok érezni magatokat, viszont ne számíts nagy durranásara programok terén.
Nem tudom milyen szintű gimibe mész, mennyit kellet fizetni a táborért stb.
De általában a gólyatáborok elég low budget módon vannak megoldva.
Lesznek kis verseny szerűségek, ügyességi és sport is, játékos feladatokra kell gondolni.
Szoktak csinálni még fimnézést vagy "mini discot" esetleg ha van közeben strand vagy bowling pálya akkor lehet hogy elmentek oda.
De szerintem ezt már előre mondják.
Kb ennyi jutott eszemben.
Leginkább a társaságon múlik mennyire lesz "fejelhetetlen" élmény.
Olyat is hallani hogy sokszor dugiban isznak a gyerekek, vagy sexelnek...az ilyesmiben azért ne legyél benne.
Nekem jó volt anno a gólya tábor, de elég lett volna max 1 nap is, arra bőven jó hogy sulikezdés előtt élőben is válts pár szót a leendő társaiddl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!