Várkonyi Andi a legirigylésreméltóbb nő?
1. szép
2. okos
3. híres
4. és egy fantasztikus férfi szerelmes belé
Nos???
A 4.pontot ízlelgessük végig szavanként.
Elkezdett tikkelni a szemem a gondolattól, pedig nincs Tourette szindrómám.
1. Én nem látom szépnek.
2. Okosnak tartom, de sok okos embert ismrek, az én szememben ennél több kell hogy különlegesnek lássak valakit.
3. Nem vonz a hírnév
4. Nem tudhatjuk hogy tényleg olyan fantasztikus-e az az ember, a tv képernyőn keresztül ezt nem lehet megállapítani.
Nem nem tartom irigylésre méltónak márcsak azért se mert semmit se tudok róla. Jellemző hogy az emberek akik a tv-ben látnak valakit sokszor és megjelenik róluk pár cikk egy idő után azt hiszik hogy ismerik, pedig nem. Ez csak az amit ők akarnak láttatni. Egyetlen interjút se láttam tőle amiből egy pici véleményt mondhatnék. Nem tudom hogy van-e de nem is érdekel.
1. Szép. És?
2. Én is annak tartom magam.
3. Számomra rémálom.
4. Hahahah, kösz nem.
Én nem látom annyira szépnek. Persze csinos, nem csúnya, de sokkal szebb nőket látok nála az utcán.
Hogy okos-e, azt nem tudom megítélni, mert 2 mondatot sem beszéltem vele soha.
A híressége miatt szintén nem irigylem, sosem akartam híres lenni.
Nálam más a "fantasztikus férfi" definíciója, ha ő lenne az utolsó pasi a Földön, akkor inkább soha többet nem szexelnék, sugárban hánynék ha hozzámérne. Nekem ehhez nincs gyomrom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!