Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért csúfolódnak ennyien?

Miért csúfolódnak ennyien?

Figyelt kérdés

Miért érzik magukat attól menőbbnek hogy bántják a gyengébbet?Mire jó a csúfolás meg a kiröhögés?

Én konkrét sírógörcsöt kapok amikor meghallom, hogy már megint bántanak valakit.

Ezt ők élvezik?Te szoktál csúfolódni?

2021. ápr. 27. 08:47
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem,a fiatalok általában ilyenek.Többnek hiszik magukat a másiknál.Néha annyi elég nekik ha a másik nem úgy öltöködik.Felnőttkorra kinövi ezeket az ember,máramelyik.
2021. ápr. 27. 08:56
 2/9 anonim ***** válasza:
92%

“ Felnőttkorra kinövi ezeket az ember,máramelyik.”

Nem, felnőttkorra átalakul ez a fórumokon való fröcsögéssé, okoskodássá, a kerdező alázásává. Nézz csak szét itt. Mennyi rosszindulat, és kiforgatás van.

2021. ápr. 27. 09:01
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Felnőtt korban az ilyen csúfolók vállnak kétszínű, patkány emberekké, konkrétan csak érdekből csinálnak mindent, akár szembe mennek a törvénnyel csak a kiskapukat képesek kihasználni. Belőlük lesznek azok az emberek akik mindig megtalálják a könnyebbik utat, vagy a kényelmeset. Nem mondom hogy nem tudnak megváltozni mert arra is tudnék példát hozni, de nagyobb részük felnőtt korában is bunkó marad.

Kapásból 3 ismerőst tudnék mondani, akik anno engem folyamatosan szekáltak azért mert epilepsziás vagyok (gimnázium alatt). Most az egyikük önkormányzati képviselő és abszolút csak érdekből áll ki az mellett a párt mellett ahol most van.

Másik ismerősöm vállalkozást vezetett, nemrég kiderült hogy adócsalást követett el, azóta nem tudok felőle semmit, bár őszintén nem is érdekel.

A harmadik igazából teljesen magányos, folyamatosan utazik és tölti fel Facebook-ra a képeket hogy éppen hol jár, afféle világutazó lett.

2021. ápr. 27. 09:21
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Aki rosszindulatú az akkor érzi magát jól ha árthat valakinek. A jóindulatú akkor ha segíthet. Ők egész egyszerűen rossz indulatúak. Én csak hülyeségből gúnyolódtam kicsit osztálytársammal de igazából sose bántanám
2021. ápr. 27. 09:29
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Akik csúfolódnak, bántanak másokat, azok egyike sincs megelégedve az életével. Egy boldog, kiegyensúlyozott ember nem fog másnak szomorúságot okozni. Én ha boldog vagyok, akkor másokat is boldognak akarok látni, jobb kedvem van másokon segíteni.

Az ilyen embereknek mindig megvan a maguk nyomora. Pld a mi osztályunkban mindig azok a gyerekek voltak kötekedősek, csúfolódósak, akikkel otthon vagy egyáltalán nem törődtek, leszarták őket, vagy pont fordítva, verték otthon, kotani szigorban tartották, és az iskolában vezették le a feszültséget egy másik gyereken.

2021. ápr. 27. 11:31
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
katonai*
2021. ápr. 27. 11:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Sajnos vannak olyan emberek is felnőtt korban akik nem csúfolodnak és nem kritizálják az embereket. Viszont képesek letiltani őket a közösségi portálon az ismerőseiket minden szó nélkül, főleg az olyan ismerőseiket akiknek egyetlen egy rossz szavuk nem volt irántuk és nem alázták meg őket, nem osztottak meg kínos dolgokat az oldalaikon stb.

Engem egyik Magyar színész tiltott le és nagyon remélem, hogy soha az életben nem fogok vele találkozni személyesen de nem is találkoztam vele szerencsémre személyesen.

2021. ápr. 27. 15:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez egyfajta éretlenség jele.
2021. ápr. 27. 19:29
 9/9 anonim ***** válasza:

En sosem csufolodtam, viszont amit utolag szegyenlek, tinikoromban fiukat szadiztam, ugrattam. Nem fogtam fel, hogy tobbet ereznek, es amit viccesnek talalok, az nekik kinzas, mert tudtak, hogy nem tetszenek nekem. De akkoriban nem merult fel, hogy en igen, de legalabbis izgatja oket, es egyuttal elkeseriti oket ez.

Szandekosan csufolni soha senkit.

2021. máj. 6. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!