Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet így baj? Megtudjuk tartani?

Lehet így baj? Megtudjuk tartani?

Figyelt kérdés

Május 15.-én lesz a lakodalmunk egy étteremben. Összesen 100-an leszünk.

De most olvastam, hogy tilos a lakodalom, meg a 10 főnél nagyobb családi esemény. Az étterem még nem szólt. Lehet így bajunk? Félek, valaki ránk hívja a rendőrséget.

2021. ápr. 26. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Étteremtől kellene majd ezt kérdezni, ők tudják a frankót.

Otthon kisebb csoportban nem tudjátok megtartani?

2021. ápr. 26. 14:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Hívjátok fel az éttermet minél hamarabb.

Bár mivel a teraszok már nyitva vannak, így gondolom meg lehet majd tartani, mert kutya sem fogja nézni, hogy most együtt van e az a 100 fő, mármint egy társaság e, vagy külön jöttek.

2021. ápr. 26. 14:28
 3/5 anonim ***** válasza:

" Fennmaradnak a magán- és családi rendezvényekkel kapcsolatban 2020 novemberében elrendelt korlátozások."

Ezt az étteremnek is tudnia kellene és jelezni amikor egyeztettek.

Ráadásul étterembe csak "védettek" és a kiskorúak mehetnek.

2021. ápr. 26. 14:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Beszéljetek az étteremmel. Nekünk júniusban lett volna 80 fős, és amikor felhívtam őket, átraknánk jövőre, mondták egyből hogy jól döntöttünk. Májusi esküvőket még el sem vállalnak, csak kiszállítják az ételt de helyszínt egyelőre nem biztosítanak. Az étterem is bajba kerülhet ha a tiltás ellenére lebonyolítja a lagzitokat, szóval ezzel vigyázni kell nagyon.
2021. ápr. 26. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy szerencsetek lesz, es ki tudjatok pusztitani a csalad egy reszet.
2021. ápr. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!