Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi akkora nagy szám a teraszok...

Mi akkora nagy szám a teraszok nyitásában hogy tegnap Pesten a belvárosban egy tűt nem lehetett leejteni?

Figyelt kérdés

Csak én nem értem a képletet? Menjek a tolvaj hiéna lehúzós vendéglátósok karjai közé hogy a túlárazott vizezett sörüket- horror áras „minőségi“ piáikat igyam a tömegnyomorban, a seggemben 100 másik emberrel-és ehhez még tapsolni is illik?

Hogy hűűűű de jó ez és véééégree???

Csak én nem értem?

2021. ápr. 25. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Attól hogy kinyitották az akol ajtaját nem kell kimenni rajta .
2021. ápr. 25. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
61%
Na végre egy értelmes ember. Kezet fogok veled, barátom. 🤝
2021. ápr. 25. 17:48
 3/5 A kérdező kommentje:

"Attól hogy kinyitották az akol ajtaját nem kell kimenni rajta "

Hát szélesre tárult az akol... tessék:

[link]

meglesz az ára a birkamentalitásnak...

2021. ápr. 25. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez engem jobban zavar:

[link]

2021. ápr. 25. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:
62%

Ezt én sem értem. Egyébként néha néha én is szeretek kiülni valahova a barátnőimmel meginni egy kávét, vagy enni egy pizzát de eszembe nem jutott volna tegnap szaladni egy teraszra mert megnyitottak.

Úgy csinál mindenki, mintha valami világszenzáció lenne. Semmi gond. Miattuk pár hét múlva újra indul a maradj otthon. Amit rohadtul unok.

2021. ápr. 25. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!