Miért ítélnek el, mert panelban lakom?
Figyelt kérdés
Sajnos nem születtem gazdag családba. Egy panelban lakunk albérletben, ami közepes állapotú. Akárhány “barátomat” idehívtam, vagy mondtam, hogy lakótelepen lakom, mindegyik lesajnált, vagy beszólt. Ilyenekre gondolok például, hogy “a mi házunk kicsit nagyobb, mint a tiétek”, “hát nem valami szép a környék”, vagy “ te hogy mersz itt egyedül közlekedni?”. Nagyon el vagyok keseredve. Hiába írnátok, hogy keressek más barátokat, egyszerűen az összes ilyen. Már nem is merek senkivel barátkozni, csak itthon ülök egész nap, mert előbb-utóbb úgyis idekéne hívni őket, amit nem szeretnék, mert szégyenlem.2021. ápr. 24. 18:05
11/12 anonim válasza:
Valószínűleg ugyanannyi lány lakik ott mint fiú, csak nem bandáznak kint és nem látod őket. Kutyasétáltató lányokat nem szoktál látni?
12/12 anonim válasza:
Engem nem ítélnek el. Lehet más körökben kellene mozogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!