Ez a pasiknal valami fele jelzest jelenthet, vagy csak hagyjam figyelmen kivul?
Amikor eszrevettem hogy nez engem, akkor konkretan a melleimre nezett. Es ezt mar parszor lattam nala. Viszont kb ekkorak a melleim mint a linken levo lanynak, ezert nem tudom hogy most tetszett neki vagy miert csinalta. 😔
Ez egy jelzés arra, hogy kerüld el a pasit messziről, ha kezdeményezni akarna!
Ez ugyanolyan illetlen, mint ha te egy pasi farkát stírölnéd a gatyájában. Jól nevelt férfi sem, nő sem tesz ilyet, de ha mégis, akkor sem észrevehetően, zavarba ejtően feltűnő módon
Hát én férfiként se értem.
Lehet annyi jutott el az agyáig, hogy: afafafafaf Ez egy nőőőőh!!! Mellekkkk vááhhhóó. xD
Tiszta gáz az az ember.
Ha csak odapillant, de csak olyankor, amikor azt hiszi, nem látod, akkor nyilván tetszik neki, és ez normális, és a legtöbb férfinél előfordul.
ha akkor is néz, mikor látja, hogy látod, az a gáz.
(#1 voltam)
Hat ugy volt legutobb, hogy egymas felé mentunk, es amikor kozelebb ert, lattam hogy engem nez, es miutan osszeneztunk odapillantott a mellemre. Egesz konkretan ez volt reszletesen leirva 😅
Ez alapjan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!