Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csinálják a profilképemmel?

Mit csinálják a profilképemmel?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy utálom ezeket a facebook dolgokat meg profilkép bla bla bla.. szinte már elvárás hogy kell profilkép, kell facebook, kell like kell ez meg az. Na most nekem a profilképem egy 2017-es kép, nincs is más kirakva. Egyszerűen nem akarom megváltoztatni mert 1. Nincsenek képeim magamról mert van életem

2. Elég ciki hogy kirakja az adatlapomra vagy hova és ott látszódik hogy a mamám írja hogy DA SZÍP UNOKÁM VAN NÉZZE MEG AZ ÁLDOTT ISTEN.

A probléma hogy félek bárkinek megadni a messegerem, mert olyan szinten szar a képem ami kint van hogy már szégyenlem, azóta rengeteget változtam. De egyszerűen félek is újat kirakni, és nem is csinàlok képeket. Hogyan csinálhatnék olyan képet ami nem néz ki úgy mintha fiú ..... és nem néz ki b*z*snak és idiótának se? Hogyan fotózzam le magam??

2021. ápr. 18. 23:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Tökéletes a 2017es kép, miért kéne váltani?
2021. ápr. 18. 23:48
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

Rakj ki egy teknőst, nekem az van kint kb 12 éve!

A többi problémáddal meg pszichológushoz kéne fordulni

2021. ápr. 18. 23:49
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Micsoda problémák :D

Én 4 napja töröltem magam Facebook-ról, ha akarnak valamit haverok majd felhívnak. Amúgy meg sosem értettem azokat akik kitesznek minden sz*rt (karácsonyi családi fotók, utazás, tengerpart, a 10. kapcsolatuk, a 18. születésnapjuk, plusz tele volt már a tököm hogy mindig emailt kapok hogy ennek meg annak az ismerősömnek van a születésnapja (KIT ÉRDEKEL!?)).

Kajak előbb regisztrálok be Hundub-ra mint Facebookra még egyszer.

Amúgy meg képmutatás az egész (szó szerint), szerintem hagyd a f*szba.

Ha meg tényleg annyira szeretnéd megváltoztatni, elvileg be lehet állítani, hogy ne küldjön értesítést másnak (tehát másnak nem jelenik meg a hírfolyamba hogy megváltoztattad a profilképed).

"Ha a változtatás után rögtön rámész az adatlapodra, és a profilkép megváltoztatásról született posztot a jobb felső sarkában lévő nyilacska alatti menüben elrejted az idővonaladról, akkor csak azok az ismerőseid látják majd, akik abban a rövidke intervallumban frissítettek épp."

"Ugyanott, ahol már fel lett vázolva a jogosultság beállítása, azt nyomod, hogy "csak én"."

2021. ápr. 19. 00:00
 4/7 anonim ***** válasza:
21%

"Nincsenek képeim magamról mert van életem"

Nem, nincs életed.

2021. ápr. 19. 07:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, mesélnél bővebben arról hogy mit tudsz rólam? Annyit mondtam hogy nincs időm fotózgatni hogy jaj itt vagy jaj nyaralok mert tudom hogy mindenki vagy leszarja vagy irigykedni fog, ezért felesleges kiraknom. Érdekes, hogy a facebookról való véleményem alapján már beazonosítottad hogy ki vagyok.
2021. ápr. 19. 07:31
 6/7 anonim ***** válasza:

3

HunDubra inkább ne regisztálj, mert egy biztonsági bughalmaz az oldal, rendszeresen volt email-jelszó leak, meg egyéb "jó" dolgok, mint pl pedofil képeket gyüjtő oldalak...ha nagyon akarsz regisztálni akkor egy eldobható emailt használj!

2021. ápr. 19. 17:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszerűen töltsd fel a képet csak én opcióban, úgy senkinek nem hagyja hogy kinagyítsa, így lájk és hozzászólás sem lesz.
2021. ápr. 20. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!