Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális ez? Mit tegyek?

Normális ez? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel megismerkedtem az interneten. Szeretnék találkozni vele, de nem akarom megmondani szüleimnek, mert kérdezősködnének róla, meg keresgetnék facebookon, stb. Hazudni meg nyilván nem szeretnék. Meg azt se akarnám, hogy ha kiteszem a lábamat itthonról, akkor felkutassák a szobámat, és cseszegessenek.

2021. ápr. 3. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Milyen messze lakik?

Ez nem mindegy.

2021. ápr. 3. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem sikerült a tini kapcsolatok kategóriát megtalálni? Vagy ha felnőtt vagy, akkor mi köze hozzá a szüleidnek?
2021. ápr. 3. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Írj rá,és beszélj vele is róla. De én a helyedben elmennék,és kész. (Ha felelősségtudatos vagy,stb,akkor épségben hazaérsz úgyis. Ebben az esetben.)
2021. ápr. 3. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt én is utáltam mindig. Az én anyám mondjuk nem kérdezősködött, hanem kutakodott utánam mindig, és minden dologból messzemenő következtetéseket vont le, amit persze megtartott magának, véletlen sem beszélt velem. Én voltam úgy az ország másik végében (szintén netes ismerkedéses) pasinál, hogy otthon azt mondtam, hét végén a régi fősulis barátnőmékhez megyek. És jobb is, hogy nem mondtam meg, mert nem is lett kapcsolat belőle, szóval egy kutakodással, találgatással kevesebb a szüleim részéről.
2021. ápr. 3. 20:39
 5/7 A kérdező kommentje:

#1 20 km-en belül lakik, tehát nem messze

#2 már ne haragudj, de neked nem mindegy, hogy melyik kategóriába teszem? Ha pl az "ezotéria" körbe tettem volna, vagy valami teljesen nem ide illőbe, akkor azt mondom jogos a beszólásod

#3 igazad van, talán ez lesz a legjobb!

2021. ápr. 3. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Az nem sok, akkor szerintem is jobb, ha belevágsz!
2021. ápr. 3. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem vészes. Ez nem olyan nagy távolság.

Még biciklivel, vagy elektromos rollertel is teljesíthető.

Mond azt a szüleidnek, hogy elmész biciklizni egy kicsit.

Így biztosan nem gondolják, hogy fiúcskához mész.

2021. ápr. 4. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!