Lányok! Ti csatlakoznátok egy olyan klubba, amiben csak fiúk/férfiak vannak?
Haha, én egy csomó "fiús" csoportban bent vagyok fészen, mivel vannak ilyen fiúsabb érdeklődéseim.
Amúgy nevelek két mandarinfát, amikből lehet bonsai lesz, mert félek méskülönben kinövik a lakást. Ha kell help, akkor belépek hozzád :D
egyessel érzek együtt, a bonsaifanevelés valami kódszó??
mert ha nem az, nem tudom, miért nem tudsz egy nőnemű teremtmény nélkül tovább képződni növényügyben...
cseszheted, nő vagyok XD (négyes.) de hidd el, nőneműként se értem, minek kellek én ahhoz, hogy fejlődj bonsaifanevelésben? miben lesz más a növényed, ha lesz egy nőnemű tagja is a klubodnak? mert szerintem a kertészkedés pont az a téma, ahol annyira nem kéne hogy számítson, mi van a lábad között... tehát valahol logikus az ötlet, hogy ez valami új kódnév más jellegű tevékenységre, már bocs.
amúgy nem leszek a bonsaiklub tagja, mert kinyírok minden létező növényt, de tagja vagyok a társasjátékklubbnak, ahol rajtam kívül ketten vagyunk lányok. ha nem lett volna ott már előttem is két lány, akkor is csatlakozok. mert érdekel.
Miért ne? Gondolom a bonsai nevelés nem egy hétköznapi, elterjedt dolog, szóval az tök jó, ha van egy helyi klub hozzá, ahol tanulhatsz másoktól.
Mindenki a bonsaiok miatt van ott, nem másért. Vagy te mit látsz bele egy egyszerű csoportba/klubba? Max kilépsz, ha nem tetszik az, amit tapasztalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!