Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek normális ha 16...

Szerintetek normális ha 16 évesen még nem engedik a szüleim a szemöldök piercinget még a saját zsebpénzemből sem? Mert azt mondják nem vagyok önálló, bezzeg egész nap tanulnom kell és mindent megcsinálok szépen amit kérnek, mi ez ha nem önálloság?

Figyelt kérdés

Mit csináljak még, hogy elhigyjék hogy önállo vagyok?

Megyek boltba, mosogatok, csomo helyre egyedül megyek, és minden feladatot szépen elvégzek amit a szüleim kérnek tőlem és zsebpénzem is lenne pircingre! Mit csinálljak hogy megengedjék szerintetek? Hogy vegyem rá őket mégis, hogy csináltathassak piercinget? Miért nem engedik vajon? Bezzeg azt megengedték, hogy a fülembe 3 lyukat furassak...

2021. márc. 17. 06:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%

Szia! Én ugyanígy “küzdöttem” annak idején. Én is gyűjtöttem rá sokszor, és én is csak fülbevalókat csináltathattam, akár spóroltam rá, akár nem.

Volt az ismeretségi körömben egy nálam 5 évvel idősebb lány, aki felajánlotta, hogy házilag átbök, jóval kevesebb pénzért. Mikor ezt felhoztam, a szívroham kerülgette szegényeket, és inkább elvittek egy szalonba. Egyébként az is használt, hogy sohasem akadtam le a témáról. Állandóan mondogattam, hogy más kívánságom nincs ezen kívül, ez a legnagyobb vágyam, és még félre tenni is hajlandó vagyok ennek érdekében. Ezen kívül a legtöbbet szülinapi ajándékként kértem. Érdemes amúgy nagyságrendileg összehasonlítani más testmódosításokkal. Szerintem sokkal jobb, mintha magadra varratnál valami tök gáz dolgot, aztán viselhetnéd egy életen át. A piercingnek vagy egyáltalán nem, vagy nagyon jelentéktelen helye marad, kivéve, ha olyan balfék vagy, mint én, aki véletlen kitépte a saját szemöldök piercingjét.

Amúgy sokszor azzal is érveltek, hogy ez hülyeség, majd úgyis kinövöm, addig meg minek tegyem tönkre az arcom... Hát, sajnos (vagy nem sajnos) ez nem következett be. Elmúltam már 20 éves egy ideje, és van egy pár fém az arcomban (és még lesz is szerintem). Én azt mondom, hogy ne add fel! Nem ezen múlik a jövőd. Inkább arra figyelj, hogy tényleg profihoz menj, a kezelési utasításokat pedig rendben tartsd be. Ha vigyázol rá, semmi probléma nem lesz.

2021. márc. 17. 16:40
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást! (:
2021. márc. 17. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!