Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szereted azt amit Pamkutyáék...

Szereted azt amit Pamkutyáék csinálnak?

Figyelt kérdés
Zenéiket,ismeretterjesztő videóikat....
2021. márc. 14. 17:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
Az eredeti, autentikus tartalmaikat (tehát a zenés paródiáikat kedveltem, pláne, hogy Pam is benne volt), de amióta lekerültek a kabátok nem érdekelnek, mert látszik, hogy kilúgozott, cenzurázott, habkönnyű bulvár.
2021. márc. 14. 19:51
 12/19 anonim ***** válasza:
28%
Nem.
2021. márc. 14. 19:55
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán jobbak a Henry Kettner féle videók?:( inkább azt nevezném okádéknak, Pamkutyáék legalább értelmes/szórakoztató videókat tesznek fel
2021. márc. 15. 15:58
 14/19 anonim ***** válasza:
86%

Saját véleményem szerint a Pamkutya elindult egy rossz úton. Egy úton, ami lehet leamortizálja az egész csatornát.

1) Hogyan lettek ennyire népszerűk? -> paródiák miatt

2) Csinálnak most paródiát? -> nem

Tehát nem azt csinálják, amiért annyira megszerették őket. Ez nonszensz.

2021. ápr. 5. 23:12
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
#14 miért kell elvárni, hogy paródiát csináljanak? Az ismeretterjesztő videóik is szerintem jók és változtak az évek alatt
2021. ápr. 5. 23:33
 16/19 anonim ***** válasza:
24%
Lehet megcsinálta más is ezeket az ismeretterjesztő videókat, de van még olyan videó amit a magyar youtubeon csak 1 csatorna csinált meg? Ha már trash-t kéne mondanom akkor Iron Channel akinek régebben nagyon jó cideó voltak, de mára csak a 2. számú csatornájára gyárt igényes tartalmat.
2021. ápr. 8. 10:50
 17/19 anonim ***** válasza:
83%
Én nagyon szeretem a videóikat, de a paródiák a kedvenceim! Meg az Izlandos, Mikulásos videó
2021. máj. 28. 22:31
 18/19 anonim ***** válasza:

8

Jó akkor próbálj meg úgy te is elénekelni egy dalt ahogy Christina Aquilera énekli..neked se menne ,hamis lennél...

Én imádom őlet,annyira cukik :D

2021. jún. 26. 12:01
 19/19 anonim ***** válasza:
De a pamkutyakalandok jók
2021. jún. 26. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!