Szereted azt amit Pamkutyáék csinálnak?
Figyelt kérdés
Zenéiket,ismeretterjesztő videóikat....2021. márc. 14. 17:18
11/19 anonim válasza:
Az eredeti, autentikus tartalmaikat (tehát a zenés paródiáikat kedveltem, pláne, hogy Pam is benne volt), de amióta lekerültek a kabátok nem érdekelnek, mert látszik, hogy kilúgozott, cenzurázott, habkönnyű bulvár.
13/19 anonim válasza:
Talán jobbak a Henry Kettner féle videók?:( inkább azt nevezném okádéknak, Pamkutyáék legalább értelmes/szórakoztató videókat tesznek fel
14/19 anonim válasza:
Saját véleményem szerint a Pamkutya elindult egy rossz úton. Egy úton, ami lehet leamortizálja az egész csatornát.
1) Hogyan lettek ennyire népszerűk? -> paródiák miatt
2) Csinálnak most paródiát? -> nem
Tehát nem azt csinálják, amiért annyira megszerették őket. Ez nonszensz.
15/19 anonim válasza:
#14 miért kell elvárni, hogy paródiát csináljanak? Az ismeretterjesztő videóik is szerintem jók és változtak az évek alatt
16/19 anonim válasza:
Lehet megcsinálta más is ezeket az ismeretterjesztő videókat, de van még olyan videó amit a magyar youtubeon csak 1 csatorna csinált meg? Ha már trash-t kéne mondanom akkor Iron Channel akinek régebben nagyon jó cideó voltak, de mára csak a 2. számú csatornájára gyárt igényes tartalmat.
17/19 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a videóikat, de a paródiák a kedvenceim! Meg az Izlandos, Mikulásos videó
18/19 anonim válasza:
8
Jó akkor próbálj meg úgy te is elénekelni egy dalt ahogy Christina Aquilera énekli..neked se menne ,hamis lennél...
Én imádom őlet,annyira cukik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!