Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Segítene valaki?Szerintetek...

Segítene valaki?Szerintetek mi folyik itt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok valami populáris a városban, nincs is annyi ismerősöm facebookon se.

Viszont mostanában naponta 15-20 ember bejelöl, az ismerőseim ismerősei de fogalmam sincs kik azok

Ráadásul ilyen semmirekellő fajta emberek.

Ma meg elkezdett hívogatni egy ismeretlen szám, egy órán belül 3x

Már kezdek aggódni, hogy valaki keresztbe akar tenni nekem, vagy valami mert általában a kutya nem keres, nem hogy naponta 20-an bejelölnek.

Valaki érti ezt? Voltatok hasonló cipőben?

2021. márc. 8. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell visszajelölni őket. Ennyire egyszerű.
2021. márc. 8. 12:09
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
en is olyasmire gyanakodnek, amire te
2021. márc. 8. 12:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem jelölöm vissza őket, de azért elég érdekes, hogy ennyien megtalálnak egyik napról a másikra.

Általában nem érdekel a socialmedia, van éppen elég dolgom, de ez kicsit megragadta a figyelmem.

Kezdek kicsit aggódni😅

2021. márc. 8. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
A facebook csinalja. Bejelol emberek helyett.
2021. márc. 8. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nekem is szokott lenni, főleg akkor ha mondjuk volt egy nyilvános csoportban valami jó hozzászólásom, ami kap egy halom like-ot, utána meg sokan bejelölnek.

Múltkor az egyik lovas csoportban volt egy érdekes cikk, ahol kifejtettem a véleményem, aztán egy csomó ismeretlen lovas bejelölt. Pedig a profilom nem nyilvános, csak nagyon kevés dolgot osztok meg magamról. Nem szoktam őket visszaigazolni, mert minek? Már írtam erről nyilvános posztot is, hogy csak azt vagyok hajlandó visszaigazolni akit személyesen is ismerek és többet beszéltünk egy szia-nál.

Múltkor engem is hívott valami ismeretlen szám, de amikor beleszóltam letette. Sose mutatkozok be, aki hív, az tudja, hogy kit hív.

2021. márc. 8. 12:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy, akkor ez teljessen normális.
2021. ápr. 1. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!