Volt már olyan hogy egy kiadós italozás alkalmával szinte minden kiesett az emlékezetetekből?
Tehát olyan szinten berúgtatok, hogy az este vagy éppen buli úgy 80%-ban kiesett és abszolút nem jött elő semmilyen emlék még később sem. Velem volt és szerintem kicsit félelmetes is ez. Belegondolni, hogy például 20:00-kor anno lementünk kocsmába iszogatni, de én kb. 2 óra múlva már satu részeg voltam, viszont csak hajnali 4-kor értem haza úgy, hogy 10 percnyire laktam a helytől. Kicsit félelmetes ez... mi történt abban az 5-6 órában?! szoktatok ilyeneken gondolkodni?
27F
Nem, pedig egyszer volt egy brutális berúgásom.
Abszintoztunk, szerintem az alkoholmérgezéshez is közel voltam. A végén már 2 lépést nem tudtam tenni anélkül, hogy ne boruljak el, a haza utat végig okádtam, de másnap szinte mindenre emlékeztem. Talán 1-2 dolog esett ki, de úgy 90%-ban meg volt mi történt. Ja, viszont brutál másnapos voltam, a fejemet mintha satuban nyomták volna, a végtagjaim is lüktettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!