Miért érzem ezt, hogy tudnám orvosolni? Többi lent!
Eléggé, tutyimutyi vagyok pár dologban, pl: ügyintézésben
Az ügyintézésről:
Ha hivatalos vagy nem hivatalos ügyintézést kell csinálnom, akkor előtte félek és remegek ettől a gondolattól hogy nekem most nekem kell egyedül megtapasztalnom, nem tudom jól fogalmazok e vagy jót mondok e, olyat kérdeznek hogy azt nem értem és többször is elkell nekik mondani és eléggé gáz. Amúgy észrevettem magamon ha ügyintézek, elkezdek hangosan beszélni a kelleténél, remeg minden testrészem és izzadok mint a ló. Egy szóval nagyon beparázok. Lehet az a probléma hogy előttem minden ügyintézni valót, édesanyám csinálta meg, és nekem is részt kellet volna venni pár dologban.
Hogy tudnám ezt javítani hogy a felfogásom ne ilyen legyen? Tudom eléggé személyes és hülye kérdés, csak az a baj saját magamnak nem tudom megválaszolni. Előre is köszi a válaszokat!
Amúgy bocsi ha rossz kategóriába írtam volna ki a kérdést.
Az ügyintézőnek az a dolga, hogy elmondja, mit kell csinálnod. Látja, ha nem érted. Ő emberekkel dolgozik, mindenféle ember van, az ő dolga, hogy mindenkit útba igazítson.
Ha valamiről tudod, hogy nem fogod tudni megjegyezni, kérd, hogy írja fel!
Régen én is ilyen voltam, kb 1 éve hagytam el ezt
Úgy megyek oda, hogy lesz.rok mindent
Úgy fogom fel mintha a barátaimhoz mennék át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!