Van itt más is aki megbánta hogy nem élt semmit amíg lehetett?
Nekem az eddigi életem 19-28 éves korig egy kaland volt, mindent csináltam,drogok,nők,bulik,bandázások...most még kimozdulni sincs kedvem, néha hiányzik a régi életvitel de nagyon egészségtelen/veszélyes volt.
Nem minden arany ami fénylik szokták mondani, lehet ilyen felelősségtelenül is élni de megvannak ennek is a hátrányai.
2-es nem tudom miért lett lepontozva. Minden ember megváltozhat, szinte bármikor. Te se temesd magad még 28 évesen. Majd ha kinyit újra minden akkor meg hirtelen elmegy tőle a kedved megint?
Amúgy egy antiszoc személyből nem lesz egy csapásra partiállat, ha be is próbálkoznál vele így hirtelen valószínűleg besülnél.
Olvass önfejlesztő könyveket, olvasd el pl. annak a kéz és láb nélkül született csávónak a könyvét és utána eldöntöd magadban merre tovább.
Kérdező, ha elmúlik a járvány, tényleg menni fogsz? :D Mert akkor tényleg menj és csapasd ott a koncerten.
Elmondok egy titkot. Csajozni meg úgy kell, hogy nem az a fő célod hogy csajozz, hanem hogy jólérezd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!