Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok arról az emberrő...

Mit gondoltok arról az emberről, aki hangosan hallgat zenét az autójában lehúzott ablaknál?

Figyelt kérdés
Mondjuk mást gondoltok arról, aki pop zenét és mást aki jazzt hallgat hangosan?

2021. febr. 27. 21:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
34%

20

Ugyan olyan suttyó vagy, mint a kérdező...? Azért ne bömböltesd, mert senkit sem érdekel a bódigusztid. Hallgasd otthon, vagy csukd magadra az ajtót és az ablakot. Ennyi erővel mindenki azt üvöltethet, amt akar? Te lennél a legjobban felháborodva, ha neked nem tetsző zene üvöltene a füledbe a szomszédból.

"Ez egy olyan világ ahol azt csinálsz amit akarsz." Nem, szerencsére nem olyan.

2021. márc. 1. 14:51
 22/24 anonim válasza:
25%
21 inkább nyomd el magad mert senki nem kíváncsi a böszmeségedre.
2021. márc. 1. 15:09
 23/24 anonim ***** válasza:
65%

Mindegy, hogy milyen stílusban hallgat, az egy tapló proli, aki ennyire nincs tekintettel másokra, hogy direkt úgy izmozik, hogy mindenki hallja a zenéjét, és bele sem gondol, hogy mást pl. zavar a zaj, vagy az adott stílus. Annyi különbség van, hogy az picit jobban idegesít, ha olyan zenét hallgat, ami nagyon nem az én stílusom.

Amúgy bizonyos stílusban utazók hajlamosabbak az ilyen viselkedésre (én folyamatosan szinte csak hiphop, rap, mulatós és edm / techno zenét kedvelőket szoktam ilyen gettóblaszter stílusban zenét hallgatni, operát, jazzt, népzenét, komolyzenét soha).

2021. márc. 1. 20:28
 24/24 anonim ***** válasza:

23

Pontosan erről van szó...! Csórikám ezt nem érti meg...

2021. márc. 2. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!