Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én érzem úgy hogy sosem...

Csak én érzem úgy hogy sosem lesz enyhítés?

Figyelt kérdés

2021. febr. 22. 00:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos ahogy a közeledünk a március elsejéhez, annál több mindennel ijesztgetnek minket.

Vegyük sorba: 1.Elért hazánkba a brit mutáció (febr. Eleje)

2. Kormányzati feltételezések szerint már a dél afrikai is megjelenhetett (február 10 körül)

3. Minden nap újabb mutációkat fedeznek fel (már indiai is létezik) (február közepe)

4. Először lett bebizonyítva, hogy a madár influenza átterjedhet emberre (elmúlt napok)

5. Megdőlt az a tézis, miszerint a brit mutáció nem okoz súlyos szövődményt hiszen itthon rohamosan nőni kezdett a lélegeztető gépen lévők száma (ezt ma jelentette be Cecília)

Ez csak egy összefoglaló volt a hónapról amik a rémisztgetésről szóltak és még mindig nincs vége, ráadásul fixen kihagytam valamit még. Ennyit az egészről...

2021. febr. 22. 12:50
 12/13 anonim ***** válasza:
48%

"Ez csak egy összefoglaló volt a hónapról amik a rémisztgetésről szóltak"

Ne tekintsük rémisztgetésnek, ami tény. Azért mert negatív hír, még nem lesz rémisztgetés.

Ha meg titkolnák, akkor mindenki arról beszélne, hogy titkolják a valós helyzetet.

2021. febr. 22. 13:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Magyarorszagon szabotaljak az oltasi hajlandosagot ketes orosz es kinai vakcinakkal. Plusz az emberek alhireken kerodznek.

Mindenki beoltatja magat, kesobb az uj variansokra keszult uj oltast kap. Es lehet elni.

Vagy, minden igy lesz, mig ki nem irtjak egymast az elegedetlen tulelok.

2021. febr. 28. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!