Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért kell ilyen fiatalon...

Miért kell ilyen fiatalon házasodni, szülni?

Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, aki nincs 18 éves, de már gyereke van és házasodik, nem roma származású. Tudom hogy semmi közöm hozzá, de nekem akkor is furcsa.
2021. febr. 14. 23:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Te hány évesen akarsz szülni, 50?
2021. febr. 16. 11:33
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem fogok, mert férfi vagyok
2021. febr. 16. 11:34
 13/18 anonim ***** válasza:

De azt a nőt tartod normálisnak, aki öregen szül? 40 évesen nehéz teherbe esni, nehéz kihordani, nehezebb megszülni, nagyobb az esélye a genetikai rendellenességeknek és veleszületett betegségeknek. Ezenkívül nehezebb a kisbabát szoptatni, éjszakázni mellette, felnevelni, és mire leérettségizik, az anyuka majdnem 60.

Pszichikai érettséget tekintve a legideálisabb 25-27 évesen szülni, testi érettség szempontjából pedig 20-30 között. Nem az én véleményem, hanem egy orvosi egyetemé.

2021. febr. 16. 11:49
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
13-as Az egy dolog, de az meg egy másik, hogy van-e stabil szeretetteljes kapcsolatod, megoldott-e a lakhatásod és az anyagi biztonságod, van-e egy használható végzettséged és tapasztalatod amivel majd a szülést követően is el tudsz helyezkedni... hosszú ez a lista.
2021. febr. 16. 11:53
 15/18 anonim ***** válasza:

14-esnek:

Sehol sem írtam, hogy a semmire kell szülni. Azt írtam, a kolléganőm fiatalon szült, és van pénze, vagyona, a nagybátyjától nagy házat örökölt. A férje bankban dolgozik, jól keres, a kolléganőm ügykezelő, adminisztrátor.

Amiket felsoroltál, azok minden életkorban szükségesek. Attól, hogy valaki idős, ezek meglétére nincs garancia.

2021. febr. 16. 11:57
 16/18 anonim ***** válasza:
15-nek : a kérdező valószínűleg azokra gondolt akik nélkülözik ezeket a szükséges dolgokat, de ezt csak arra alapozom, hogy nem jellemző, hogy tömegesen rendelkeznek vele a 25 év alattiak... (Sajnos)
2021. febr. 16. 12:11
 17/18 A kérdező kommentje:

"De azt a nőt tartod normálisnak, aki öregen szül?"

Ő már idősebb, tapasztaltabb.

De ez is érdekes, hogy valaki miert szül idősen.

2021. febr. 16. 12:47
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha valaki harmadik gyermekét szüli 40 évesen, akkor valóban lehet létjogosultsága annak, amit írsz, hogy tapasztaltabb.

Az viszont, hogy idősebb, az csak - az általam korábban leírtakon kívül - azt jelenti, hogy a szervezete a szülés után nehezebben regenerálódik, nehezebben hajolgat a gyerekhez, nehezebb lesz számára a gyermek gondozása.

2021. febr. 16. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!