Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lehet feldolgozni azt,...

Hogyan lehet feldolgozni azt, ha valami nagyon ciki dolog történik veletek?

Figyelt kérdés

Pl. kimondtok valamit amit utána visszaszívnátok vagy félre értettetek valamit és rettentő kínosan érzitek magatokat 😱

Amikor tényleg ég az arcotok és elsüllyednétek.

Hogy lehet ezt túlélni??? 😵😵😁

2021. febr. 6. 17:36
1 2
 11/12 anonim válasza:

Engem meg nyolcadikban, mert véletlenül átáztam és az egyik lány észrevette és elterjesztte. Még az egyik férfi tanár, meg az iskola is röhögött...

Másnap alig mertem iskolába menni. Meg utána hónapokig gúnyoltak, hogy "bemenstruált"... Tesizni nem is mertem utána sokáig. Pedig szerintem ez előfordul mással is...

De utána voltak durvábbak. Bedrogoztak, eszméletlenül otthagytak a városban és évekig lehetett megszégyeníteni, hogy kórházba kerültem... Elvileg le is vagyok fényképezve, meg terjesztve évekig, még anyám munkahelyére, az egyetemre is eljutattták... Ja és nem mellesleg, azt is terjesztik mellé, hogy "szűk vagyok", szóval ki tudja, mit tettek velem addig, még eszméletlenül feküdtem... De ez a tanáraimnak is felettébb vicces volt... Csak emlékfoszlányaim vannak, hogy az egyik a térdemnél fogva húz a parkban... Utána a kórházban tértem magamhoz...

2021. febr. 6. 20:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Miért nem tettél feljelentést????
2021. febr. 6. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!