Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem jarok vallasi közönségbe?...

Nem jarok vallasi közönségbe? Ez nem baj?

Figyelt kérdés
Itthon bibliázok, néha rokonomhoz át megyek meg ők is hívők egyutt imadkozunk de amugy nem jarok semmilyen vallasi kozossegbe. Gondolom ettol Isten ugyan ugy tud rollam, es velem van.
2021. febr. 6. 14:41
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Ha jól tudom Istent úgy találtátok ki, hogy bárhol hall, szóval a kitalált szabályrendszereteknek otthoni imával is megfelelsz.
2021. febr. 6. 14:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Én se járok, nem bírom a templomokat. Csak húsvétkor és az éjféli misére megyek el, de ez nálunk afféle családi program, olyankor együtt megyünk. Szerintem nem gáz. Nem kötelező kellék az Istenhithez a templom.
2021. febr. 6. 14:48
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Isten nem hall, mert nem létezik, de ha ez megnyugtat, akkor persze, elegendő otthon fohászkodnod. :)
2021. febr. 6. 14:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem baj.Annyit csinálj, amenyi jólesik. Ha Te nem akarsz templomba járni■ akkor ne járj. De egyéként a faceblúkon is vanak élõ videok
2021. febr. 6. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez így tökéletes szerintem.
2021. febr. 7. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!