Hogy bírjam ki a covidot, ha unalmasnak érzem a napjaim és nincs kivel találkozni?
Rokonaid videocseten? Beszelgess olyanokkal akikkel regen tetted.
A you...beon meg sok kreativ dolog font van. Papirvirag keszites, lakasdisz keszites, mit hogy fess vagy rajzolj. Nezz eredeti nyelven felirattal filmeket. Keress edzeseket sajattestsulyosat otthoni gyakorlatokat, esetleg probalj sutni fozni. Ha fiu vagy akkor plane. Tok szexi ha egy srac tud egy jo bogres sutit vagy kepes egy prokoltet osszedobni ha meg valami salatat vagy levest olle. Tavasszal rengeteg videot tettek fol.kalacs, zsemle, pogacsa keszitesrol sokszor pasik mutatjak be. Anyukadat is vond be, higy ne legyen gond mit hasznalsz hova teszed vissza. Biztos orulni fog es kuktaskodik melletted.
Mi unalom ellen sutogettunk - strandlangost, fankokat, muffint, pizzat..gyrost, hambit.orult neki a csalad nem igazan lehetett elrontani es ezeket amugy az utcai arusoknal vettuk, ami meg most nem igazan van.
En a szoba nagytakaeitasat, szonyegtisztitast szodabikarbonaval stb is megcsinaltam. Ruhaim kivaligattam, nem kello konyveim arultam a neten. Sose tanult nyelvekbol kerestem nyelvleckeket a neten. Es beleptem rb csoportokba ahol lehetett posztolgatni, hozzaszologatni, ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!