Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Volt már olyan, hogy ismerősök...

Volt már olyan, hogy ismerősök vagy kollégák azt hitték rólad, hogy még szűz vagy, holott már nem voltál az?

Figyelt kérdés

Tehát mondjuk azért, mert nem szálltál be a csajokról témázgatásba. Vagy még sose láttak nővel. Vagy szűkszavú válaszokat adtál, amikor a szexuális életedről faggattak.

Én általában nem részletezem az ilyen dolgokat. Amíg tényleg az voltam, eléggé zavaróak és kínósak voltak az ilyen irányú beszólások. Mostmár csak röhögök az ilyen személyeken, akik ezen csámcsognak.

2021. jan. 29. 23:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10: De ez a fordítottja.
2021. febr. 2. 19:36
 12/18 anonim ***** válasza:
Tudom. 😂
2021. febr. 2. 19:42
 13/18 anonim ***** válasza:
Bárcsak az ellenkezője lenne....
2021. febr. 5. 16:12
 14/18 anonim ***** válasza:
23%
Volt, de engem sajnos mindenki szűznek tart, mert sajnos az is vagyok gyakorlatilag, de agyilag már nem... 17/L
2021. jún. 23. 14:45
 15/18 anonim ***** válasza:

Én meg a másik oldal vagyok hírbe hoztak hogy túl sokat vagyok együtt ezzel azzal a csajjal együtt megyünk haza és biztos "gondozom" őket rendesen miközben nem is a lányokat szeretem. és kesztyűbe se nyúlnék hozzájuk

Hát....

2021. jún. 24. 16:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Forditva. Egyszeruen nem hittek el utolag, de ha lehet mondani, azt gondoltak, legalabb olyan jol vagyok, mint amennyire tetszem. De attol meg nagyon keves jott be, es azokkal bena voltam, ok meg plane feltek tolem.

Oke, nem ez volt a kerdes.

2021. jún. 24. 19:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Eppen forditva. Sot, el sem hitte volna senki, hogy mennyi ideig voltam, mivel sokan odavoltak ertem, es nem is voltam apacas. Egyszeruen lampassal sem talaltam bejovo pasit. Egyetlen feltetel volt, ranezek es vonz. Nem tul sok. Kesobb kiderult, rossz helyre szulettem. Az elso nemet turista bejott.
2021. aug. 18. 19:10
 18/18 anonim ***** válasza:

A legdurvább az volt, amikor fiatal voltam, friss házas, és úgy terjesztette rólam az egyik "kedves" kolléganő, hogy a férjemmel nincs köztünk semmi. Ehhez azért, azt hiszem, már tényleg szárnyaló fantázia kell. Amikor terhes lettem, hangosan csodálkozott, hogy jé, ő azt hitte, mi nem is...

Azóta eltelt majdnem 15 év, lett két gyerekünk, az ismeretségi körben a legtöbb házaspár már vagy elvált, vagy csak lakótársként él együtt (ők mesélik, nem én kombinálok), a mi szexuális életünk meg, köszönjük, még mindig teljesen rendben van.

2021. aug. 19. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!