Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az a pasi, aki szívből szeret,...

Az a pasi, aki szívből szeret, annak mindegy a mellméret?

Figyelt kérdés

2021. jan. 21. 21:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%

Legyen nagyobb az enyémnél. Ennyi.

26/F

2021. jan. 22. 21:51
 22/25 anonim ***** válasza:
78%

"Én a magam részéről mindig imádtam a jól érzékelhető másodlagos nemi jelleggel megáldott nőket. A feleségem mégis egy visszafogottabb idomokkal rendelkező csaj lett, akivel sok éve imádjuk egymást."

azt írod, mindig is. mit kezdtél a sok év alatt a nagy imádattal a hangsúlyosan nőies jellegű nők felé?

2021. jan. 22. 22:07
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"mit kezdtél a sok év alatt a nagy imádattal a hangsúlyosan nőies jellegű nők felé?"

Nos, biztosíthatlak, hogy nem a deriválás rejtelmeiről beszélgettem velük a susogó lombok alatt.

2021. jan. 23. 15:12
 24/25 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
89%
Ha már szívből szeret akkor a melltémán már túl van, nem gondolod?
2021. jan. 24. 05:26
 25/25 anonim ***** válasza:
78%

Ha van kémia és a viselkedése is rendben van,akkor szeretni fogom a nőt,nem számít a mellméret.Persze nem fogpk hazudni,hogy nem izgatnak fel a nagyobb mellek.De egy nő nem csak két mellből áll,szóval több dolog is játszik abban,hogy szívből szeretem vagy nem.

39

2021. jan. 24. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!