Milyen okból néztek vissza ilyenkor?
Figyelt kérdés
Egy férfi kollegám ma látott kocsiból amikor sétáltam, és visszafordította a fejét amikor elvezetett mellettem.2021. jan. 20. 22:30
1/9 anonim válasza:
Gondolom felismert. Ismerősökre én is fel szoktam figyelni. Gondolom most azt akarod hallani, hogy tetszel neki, de erre ez még nem garancia.
3/9 anonim válasza:
Vagy csak keson ismert fel, vagy tetszel neki.
Gondolom az utobbit akarod hallani, ahogy minden ilyen kerdesnel akárki mas.
De ha en lettem volna az a ferfi, biztosra veszem hogy az első opcio a befuto. Keson vett eszre, reflexbol oda nezett.
4/9 anonim válasza:
Mert latni akarta a nem nagy melled a fenekeddel egyutt nagykabatban.
5/9 A kérdező kommentje:
#4 ??
2021. jan. 21. 02:10
6/9 Fsms válasza:
ahogy érzem inkáb Neked lehetnek terveid vele. Miért nem próbálsz vele bezsélgetni és ki fog derülni.
7/9 anonim válasza:
Mert egy csinos hölgy vagy, persze, hogy rádnéz, megnéz.
8/9 anonim válasza:
Nem tudom miért pontoztatok le. Szerintem nem bűn megnézni, ránézni egy csinos hölgyre (vagy bármilyen hölgyre).
9/9 anonim válasza:
A kérdezőt szimpatikusnak tartja a kollégája, ezért nézett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!