Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szentendrén miért lóg szabadté...

Szentendrén miért lóg szabadtéren rengeteg esernyő?

Figyelt kérdés

2021. jan. 20. 20:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Az tuti. De hogy lehet dühöngeni azon a kérdésen, hogy Szentendrén mi célja van ezeknek az esernyőnek? :D Szerinted az ilyenek ép elméjűek? Ijesztő...
2021. jan. 20. 22:26
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Ezeknek mindegy, mi a kérdés...
2021. jan. 20. 22:28
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Ti meg rajtuk idegbajoskodtok. Mennyivel is vagytok ti jobbak? Meg ilyeneket írtok, hogy meg kéne ölni őket, satöbbi. Azért magatokba is nézhetnétek egy kicsit. Az, hogy etetitek a trollokat, az se a troll hibája. Mellesleg annyit írt az 1-es, hogy "Szerinted?". Erre ez a reakció, hogy konkrétan mindenki ki akarja nyírni. Szóval ez a frusztráció levezetés ugyanúgy rátok is igaz. Gondolkozzatok.
2021. jan. 20. 23:53
 14/18 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%
Nálunk JNSZ megyében egyszínűre festett biciklik vannak, a kerekük félig elásva a földben, kosarukban virág. Szerintem tök menő, biztos az az esernyő cucc is. :)
2021. jan. 21. 00:03
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, ma engem is kicsináltak. Én is feltettem egy normális kérdést erre a sok idióta tett róla, hogy én érezzem rosszul magam, hogy ki mertem írni egy kérdést, ami érdekelt.
2021. jan. 21. 00:39
 16/18 Sic Semper Tyrannis ***** válasza:
100%

#15, nekem is van egy ilyenem.

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

Később volt egy kérdés a sorbanállásról, ott kb. mindenki egyetértett azzal, hogy a türelmetlenség a jó hozzáállás.

Köszi. :D

2021. jan. 21. 01:23
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

15 vagyok, nekem ennél a kérdésnél az egyik válaszoló verte ki a biztosítékot: https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..

Egyszer csak a semmiből elkezdett idiótázni, úgy, hogy én csak annyit mondtam, hogy nem vagyok kiváncsi másra, csak arra, hogy mi a válasz a kérdésemre. Nem kértem véleményeket, csak feltettem egy egyszerű kérdést, amire igen vagy nem a válasz, és még neki áll feljebb.

2021. jan. 21. 02:07
 18/18 A kérdező kommentje:

#14: Az is jól hangzik!! :) Tetszenek az ilyenek! Ezeket az esernyőket képeken szoktam látni. Azért tettem fel a kérdést, mert azt hittem valami hagyománya van/valami alkalomból került ki vagy csak egyszerűen dekor.

#13: Mert az első a kérdésre válaszolt szerinted? Mert nem hiszem. Mit kéne? Megdicsérni? Ahogy a többi válaszoló is írta, lassan minden kérdést direkt szétbarmolnak az idióták, akik unalmukban nem tudnak mit kezdeni magukkal a kötekedésen kívül. Ennyi az életük. Menj társulj hozzájuk!

Legtöbbször e-mailben jelentem a moderátornak az ilyeneket. Egyszer csak kitiltják őket.

2021. jan. 21. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!