A srácom akivel járok nem bízik a fiú haverjaimban akik tényleg csak a haverjaim és nem akarja, hogy nélküle találkozzak velük hogy értessem meg vele azt hogy nem kell féltenie?
Nekem szükségem van a barátaimra nem akarom elhanyagolni őket....
Bennem bízik de néhány fiu ismerősömben nem. ???
A fiú haverjaid már akkor is megvoltak, amikor még őt nem ismerted. Őt választottad, be akarod avatni az életed minden szférájába, a baráti körödbe is.
Tehát nem bennük, hanem elsősorban önmagában nem bízik, komplexusai vannak. Másodsorban benned nem bízik.
A barátaidat soha ne hagyd cserben. A szerelmek jönnek-mennek, a barátok, ha igazak, olyanok, mint a kezed, lábad, hozzád tartoznak, mindig számíthatsz rájuk.
Te a barátaiddal vagy egész. Tehát tanuljon meg a párod együttélni azzal a tudattal, hogy neked elsősorban fiúbarátaid vannak. Amit nem is csodálok.
Én sem viseltem a csacsogó, egymással is rivalizáló, pletykás libákat.
A fiúkkal mindig könnyebben megértettem magam. Racionálisabbak voltak és volt humoruk.
De csak azokkal bizalmatlan akiket nem ismer, sokat ismer kozuluk azokkal nincs semmi gondja.
Az lehet a baj hogy nem ismeri néhányukat szerintem rájöttem. Akiknek mar bemutattam azokra sosem feltekeny hmmmm
Ha bízik benned, akkor szerintem elengedhet egyedül is a barátaiddal.
De el is hívhatod párszor, hátha jól fogja érezni magát.
Fiúk jönnek-mennek, az igaz barátok maradnak. Ne szorítsd háttérbe a barátaidat, de azért akár jogos is lehet a gyanakvása.
Nekem volt olyan fiúbarátom, aki évekkel később ismerte csak be, hogy ő igazából hajtott rám. (Persze olyan kis bénán hogy én észre sem vettem.)
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!