Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi jut eszetekbe egy norol...

Mi jut eszetekbe egy norol aki nincs fent fb-n?

Figyelt kérdés
Mire gondoltok ilyenkor?
2021. jan. 17. 23:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Semmire, igazából. Máshol is tudok vele kommunikálni. Az en köreimben a WhatsApp dívik amugyis inkabb.
2021. jan. 17. 23:38
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én korosztályomban elég szokatlan, szóval rákérdeznék az okára. Amúgy, nem gondolnék semmit.
2021. jan. 17. 23:39
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

Kellene bármit is gondolni?

Aki nincs fent facebookon, az nem is létezik? Nem lehet máshogy elérni? Vannak más közösségi oldalak, fórumok is.

Vannak más chatprogramok.

Vannak más weboldalak, szerencsére nem a facebook tartalmazza az internetet, hanem fordítva

2021. jan. 17. 23:42
 4/22 anonim ***** válasza:
22%
Lehet, hogy valójában férfi. Egyéb közösségi médián fent van?
2021. jan. 17. 23:42
 5/22 anonim ***** válasza:
71%
Nekem csak azért van face-em mert az összes családtagnak van és állandóan ott üzengetnek mert ők szeretik.Amúgy nem lenne!38/N
2021. jan. 17. 23:50
 6/22 anonim ***** válasza:
79%
Közösségi média nélkül is lehet élni. Nekem csak azért van, mert kb. 10 éve nagyon menő volt regisztrálni ilyenekre és jelölgetni egymást, és pont akkor voltam kamasz, szóval mentem én is a csorda után. De már akkor se értettem, mitől olyan hasznos, és azóta se használom semmire. Nem hiszem, hogy van emögött bármilyen indok, egyszerűen csak nem mindenki érzi ezeket fontosnak.
2021. jan. 17. 23:51
 7/22 anonim ***** válasza:
73%
Semmi különös. Ha nincs fenn akkor nincs fenn.
2021. jan. 17. 23:52
 8/22 anonim ***** válasza:
40%

Többen írjak, hogy semmit, ami tökjó, de szerintem ez azért nem teljesen így van a legtöbb embernél...

Jellemzően az alábbi okai vannak, ha valaki nincs fent:

- introvertált, nem akar semmit mutatni magából és másra sem különösebben kíváncsi

- nincs megelégedve a külsejével, ezért nem akar képeket mutogatni magáról

- nagyon fél az exétől/volt férjétől/bárkitől (sokszor okkal)

- az intellektuális/anyagi/egyéb szintkülönbség miatt nem akar közösködni a többi emberrel

Stb. stb.

Sok oka lehet, de az Y generáció- és attól fiatalabbak többségének szerintem semmiképp nem szimpatikus. Persze ha más közösségi platformokon fent vagy, csak facen nem, akkor már más a helyzet. De ha sehol nem vagy fent, az nem igazán bizalomgerjesztő.

Nálad mi az oka, Kérdező?

2021. jan. 18. 00:16
 9/22 anonim ***** válasza:
82%

Mi a ráknak kellene bármit is gondolni róla, mondd már meg? Annyira imádom az ilyen a kérdéseket, kb. ezen a szinten van: "Mi a véleményetek egy olyan nőről, aki nem szereti a magassarkú cipőt".

#8:

"De ha sehol nem vagy fent, az nem igazán bizalomgerjesztő."

Akkor te ezzel a logikával az összes idős embert elítéled, mert köztük nagyon sokan nincsenek fent semmiféle ilyen oldalon. Most akkor ők is mind hülyék, ugye? Ez inkább a te egyéni szociális problémád.

2021. jan. 18. 00:54
 10/22 anonim ***** válasza:
17%

Utolsó válaszoló!

"Sok oka lehet, de az Y generáció- és attól fiatalabbak többségének szerintem semmiképp nem szimpatikus."

Direkt odaírtam, hogy nehogy valaki belekössön. Nyilván az idősebb korosztály csak szimplán marhaságnak tartja vagy nem tudja használni a közösségi médiát, de szerintem a kérdező középkorú vagy fiatal lehet...

2021. jan. 18. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!