Mi jut eszetekbe egy norol aki nincs fent fb-n?
Kellene bármit is gondolni?
Aki nincs fent facebookon, az nem is létezik? Nem lehet máshogy elérni? Vannak más közösségi oldalak, fórumok is.
Vannak más chatprogramok.
Vannak más weboldalak, szerencsére nem a facebook tartalmazza az internetet, hanem fordítva
Többen írjak, hogy semmit, ami tökjó, de szerintem ez azért nem teljesen így van a legtöbb embernél...
Jellemzően az alábbi okai vannak, ha valaki nincs fent:
- introvertált, nem akar semmit mutatni magából és másra sem különösebben kíváncsi
- nincs megelégedve a külsejével, ezért nem akar képeket mutogatni magáról
- nagyon fél az exétől/volt férjétől/bárkitől (sokszor okkal)
- az intellektuális/anyagi/egyéb szintkülönbség miatt nem akar közösködni a többi emberrel
Stb. stb.
Sok oka lehet, de az Y generáció- és attól fiatalabbak többségének szerintem semmiképp nem szimpatikus. Persze ha más közösségi platformokon fent vagy, csak facen nem, akkor már más a helyzet. De ha sehol nem vagy fent, az nem igazán bizalomgerjesztő.
Nálad mi az oka, Kérdező?
Mi a ráknak kellene bármit is gondolni róla, mondd már meg? Annyira imádom az ilyen a kérdéseket, kb. ezen a szinten van: "Mi a véleményetek egy olyan nőről, aki nem szereti a magassarkú cipőt".
#8:
"De ha sehol nem vagy fent, az nem igazán bizalomgerjesztő."
Akkor te ezzel a logikával az összes idős embert elítéled, mert köztük nagyon sokan nincsenek fent semmiféle ilyen oldalon. Most akkor ők is mind hülyék, ugye? Ez inkább a te egyéni szociális problémád.
Utolsó válaszoló!
"Sok oka lehet, de az Y generáció- és attól fiatalabbak többségének szerintem semmiképp nem szimpatikus."
Direkt odaírtam, hogy nehogy valaki belekössön. Nyilván az idősebb korosztály csak szimplán marhaságnak tartja vagy nem tudja használni a közösségi médiát, de szerintem a kérdező középkorú vagy fiatal lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!