Luca Panna kérdése:
Mi baj van velem?
Figyelt kérdés
Mostanában túl sokat pánikolok, és valószínüleg a bezártság oka. Előbb cselekszem aztán gondolgodom. Sértődékeny vagyok. Túl sok mindent magamra veszek. Menekülök a szerelemtől, és nem bírom elfogadni, hogy szerlemes vagyok. (czaun mátéba). Kevste találkozok emberekkel/ barátokkal. Félek nagyon sok mindentől és ez nem feltétlenül jó dolog. kb minden nap sírok a semmin. vagy mert félek,mert rossz jegyet kapok/ kaptam és anyanagyon dühös lesz rám, ezért inkább nem mondok semmit. Sokat idegeskedem minden miatt: Igen az irodalom füzetbe írok ieneket. Fogalmam sincs mi a bajom. Emelett még allergiás is vagyok valamire ami nagyon zavar, hogy nem találom ki mi lehet az oka( már kiskoromban is ekcémás voltam ugye nem ehetek citrusfélet se semmilyne csokit. ja és viszket és már a szememnél is van feldagad az ajkam és kiszárad a kezem kiütéses lesz. Emelett az osztályommal is baj van mivel nem fogadnak el úgy ahogy vagyok, mert ugye kevesebbet beszélek. Őszintén semmit nem tudook a felsoraltak közül ha tud akkkor valaki, aki akr is írjon.2021. jan. 12. 14:32
1/2 anonim válasza:
Mi van, kicsi lány, első szerelem? Nem gúnynak szántam!
2/2 A kérdező kommentje:
Nem csak mindenki szar alaknak tart aki nem ismer :(
2022. okt. 6. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!