A lányok jobban szeretik a hypebeast fiúkat?
Engem speciel taszít, ha valakin csak azért van minél márkásabb, minél látványosabb, minél drágább ruha, hogy villogjon vele, hogy megmutassa az anyagi helyzetét. Nem baj, baj valakin márkás cipő van, az sem, ha a ruhái márkásak, mert valószínűleg tartósabb a kínainál. Sőt, ha valakinek ez a stílusa, akkor ez, csak "nyomja túl".
Szóval nem kell általánosítani.
Egyébként meg, akit a márka győz meg, ami pénzt feltételez, ott a lány nem a fiút szereti, hanem a hátterét. Rá se kell néznie a fiúnak az ilyenre.
felsőközéposztálybeli vagyok, ránézésre nem ismerem fel a drága, márkás ruhákat.
Felőlem lehet olcsó, kínais, turkálós ruha is a másikon ameddig ápoltan igényesen néz ki.
Azonban vannak, akik olyan stílusirányzatot követnek, ami az én szememben lehetetlenül igénytelenül néz ki, így akkor is ha valami hipiszupi drága underground márkát hordanak, nem szeretnék feléjük közeledni.
És persze azok is vannak akik villogtatják magukon a nagymárkák jeleit, és távolról még jól is néznek ki, aztán jobb esetben beszélgetés közben rájössz hogy nem egyeznek meg az értékeitek, rosszabb esetben amúgy annyira igénytelen hogy két méter távolságból is érzed a bűzét.
Szóval itt nem arról van szó, hogy mennyibe került a rajtuk lévő ruha hanem hogy mennyire igényes az ember. LEgalábbis számomra
őszintén, rá kellett néznem hogy mi ez a bape.
De ahogy látom, semmi extra. Ha valaki megbámul ebben az utcán, akkor az nem azért lesz mert tudja hogy ez mennyire drága. van néhány klassz minta, lehet hogy az szúrt nekik szemet, de az ilyen fajta, vagy ilyen stílusú pulcsikat elég sok fast fashion üzletben meg lehet kapni, ránézésre nem lehet megállapítani hogy a tiéd drága.
A munkás fiúkat szeretjük, akik még a mai világban pl tudnak fát vágni és nem csak felcsinálni tudják ezt azt hanem 1 nő mellett megmaradni
Nem kell márkás ruha,normális gondolkozás és munka erő kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!