Hol lehetne covid szkeptikus emberekkel társasági életet élni, közösségbe járni?
Akár egy másik országban vagy már nem tudom. Bármilyen papírt szívesen aláírok, hogy saját felelősségemre hadd haljak meg ettől a hihetetlenül veszélyes, vérszomjas vírustól :D, még az állampolgárságomról is lemondok (amúgy sem én kértem, hogy egy korrupt ország állampolgára legyek).
Ha már megosztotta az embereket ez a vírushiszti, jó lenne olyan emberekkel ismerkedni, szocializálódni, akik legalább ebben hasonlóan vélekednek, kialakulhatnának mélyebb barátságok, akár párkapcsolatok is.
Ha kell, megkülönböztető pólót is hordanánk, hogy a rettegők jó messziről felvehessék a maszkot vagy a szkafandert és megfürödhessenek fertőtlenítőben mielőtt odaérünk melléjük a zebrán meg ilyesmi.
Én sem tartok a vírustól, de nem kell túltolni a szkeptikusságot szerintem. Én is mindennél jobban várom, hogy végre ne kelljen 8-ig hazaérnem és, hogy nyugodtan beülhessünk valahová a haverokkal, de ez a vakcina tényleges alkalmazásáig nem lehetséges. A hisztizéssel max annyit érnek el az emberek, hogy méginkább szigorítanak.
Remélem amint beadhatóvá válik az oltás ki lehet menni akárhova, saját felelősségre persze, mert én nem oltatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!