Szerintetek összejön Mosolykának?
2020. dec. 26. 06:18
1/13 anonymousreview60 válasza:
Összejöhet, ha végre lecseng ez a rohadt karácsony.
Engem az is érdekelne egyszer, hogy mi volt a családi krízis (mindkét gyereknél skizofrénia?) vagy mit cseszett el Csuja Imre, hogy mindkét fia öngyilkos lett. Tanulságos lenne. De errőlmég vagy 10 évig nem fog mondani semmit szerintem.
2/13 anonim válasza:
Persze, vírus után simán, ahogy az első is írta :)
Mondjuk én kihagyom, bocsánat, de már kezd irritáló lenni számomra ez a film. Mindig valamilyen hirdetés formájában szembejön, ráadásul nekem az is fura, hogy a történet főszereplője önmagát alakítja.
3/13 anonim válasza:
Kedves, aranyos lány, de nekem már sok. És minél jobban mondja, hogy ő mennyire boldog, pozitív, annál inkább azt érzem, igazából még akarja győzni magát erről.
4/13 Deák Dominik 2020 válasza:
Ha van benne szexjelenet, megnézem.
5/13 anonim válasza:
#3 mégis mit mondjon szerencsétlen? Kb ez tartja benne az életet, már ha az élet.
6/13 anonim válasza:
Nekem nem szimpi ez a nő, a stílusa sem. Túltolja. Azért meg ne kelljen már kedvelnem sajnálatból, mert nyomi.
7/13 anonim válasza:
Én nem nézem meg, iszonyúan agresszív a marketing, ez nem szimpatikus. Ez egész Mosolyka (basszus ez a név is... mint valami mesehős)-jelenség nagyon távol van tőlem, nagyon "ámerikai", nagyon"heppiboldogpoizitívproaktív" vagyok. Van kerekesszékes a családban, más fogyatékossággal élő is, nincsenek ilyen felvett manírjaik. Értem hogy kb. mit szeretne üzenni, de nekem ez akkor is sok, csöpögős és bocs, de emiatt hazug.
8/13 anonim válasza:
5, legyen őszinte. Többet segít vele, mint a műboldogsággal.
9/13 A kérdező kommentje:
December 31 a határidő!
2020. dec. 26. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!