Ez vajon miért van, és hogyan tudnék ezen változtatni?
Nagyon szeretek kérdezni a másiktól, én nem szeretek magamról mesélni. Engem tényleg nagyon érdekel a másik személy, nem csak udvariasságból kérdezem őt. Alig vannak egyébként barátaim és azt gondolom, lehet emiatt. Roppant szomorú vagyok és elkeseredett, én tényleg nem tartom azt fontosnak, hogy magamról beszéljek. Illetve, a beszélgetéseket nem tudom, mi indítja be (ez főleg online kommunikációnál érezhető nálam, gondolom ezért is kérdezek inkább).
Mit tegyek ez ellen?
Köszönöm előre is a választ!
17/L
Barátom ilyen, ISFJ személyiségtípusa van. Más ISFJ-k ugyanilyenek, támogatók, élvezik, hogy valaki nekik nyíl meg, így funkcionálnak normálisan a kapcsolatokban. Amikor változtatni akarsz magadban valamit, először nézz utána, rossz -e, egészségtelen -e, vagy egyébként nem is árt neked egyáltalán.
" Roppant szomorú vagyok és elkeseredett, én tényleg nem tartom azt fontosnak, hogy magamról beszéljek. "
Miért?
Ne tegyél semmit.
Én dominánsabb vagyok, szeretem a gondolataim kiírni, a barátom pedig csak kérdez tovább, én meg mesélek. Évek óta így zajlik a kapcsolatunk, és tökéletes szinergia van közöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!