Miért hiszi azt bárki is, hogy jó ötlet dick picet küldeni?
Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 20:22
2/8 anonim válasza:
Szerintem amikor valaki képet küld a pöcséről.
3/8 anonim válasza:
A "mindenki magából indul ki" elv alapján működik a dolog. Az illető elég buta ahhoz, hogy azt higgye, hogy ha ő örülne a nőtől kapott hasonló jellegű képnek, akkor ez fordítva is igaz.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, elég primitívség szerintem.
Én is szoktam néha perverzkedni egészséges mértékben de soha nem jutna olyan eszembe, hogy küldjek képet a becses ostoromról.
5/8 anonim válasza:
Van, aki attól kielégül, hogy magát mutogatja.
Szatírnak nevezi a köznyelv.
6/8 anonim válasza:
mert primitív, ösztönlány szintjén van.
7/8 Metionin válasza:
Van akinek ez adja meg a napi adrenalint. Aztán lesnek amikor válaszként én is küldök a farkamról.
8/8 anonim válasza:
azért ez több dolog függ ezt itt az oldalon tapasztaltam.
mert én is láttam sok ilyen kérdést,hogy-mit szóltok a farkamhoz?
és ömlött rá a sav.
aztán egyszer jött egy olyan kérdező aki ugyanígy-mit szóltok a farkamhoz?és kép
a srác kellően izmos volt,le volt barnulva,nagy és vastag farka volt és nem egy trehány kisszobában készült a kép,hanem egy fullos pecóban.
és 1 savat sem kapott,hanem az összes válaszban kinyilvánították a tetszésüket,elismerésüket.
szóval ilyen is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!