Az ùj magyar közössègi platformot, hol lehet megtalàlni? (hundub;HD) Én nem igazàn talàlom,dobna valaki valamilyen linket?
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 06:48
1/7 anonim válasza:
Nem is hallottam még erről, ez micsoda?
2/7 anonim válasza:
Figyelj kedves kérdező hatalmas titkot árulok el: keresővel!
Beírod bármelyikbe (direkt az adatvédelemre ügyelő keresőket veszem előre, azok kevésbé használtak) hogy hundub:
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
* [link]
és - tádám! - az első találat:
* [link]
#1: Olvasd el a bemutatkozó oldalukat:
* [link] terms/about-us
3/7 anonim válasza:
Én is megnéztem volna, de annyira alulméretezték a szervert, hogy nem bírja a látogatottságot, ezért kb. 1 perc egy oldalbetöltés, ha egyáltalán sikerül. Ha ilyen amatőrök, akkor kíváncsi vagyok, hogy meddig kell majd várni az első adatvédelmi botrányukra... :(
4/7 anonim válasza:
Én nagy nehezen regisztráltam már rá, töltöttem is fel képet, de nagyon lassú az oldal. Szerintem sokat nézik egyszerre.
5/7 anonim válasza:
"Nagyon erős támadásokat kaptunk ma, politikustól, médiától, hackerektől. 60 millió támadást blokkolt csak a Cloudflare, folyamatosan támadják a Hundubot, ezért lassult le, vagy akadozott-......" Nem az első támadás ebből adódik a lassulás ! "Ha szükséges, a hatóságokhoz fordulunk a törvénytelen akciók miatt, addig is magunk próbáljuk megvédeni a szabad véleménynyilvánítás magyar platformját, a Hundubot."
6/7 anonim válasza:
Minden online támadást elítélek, de ez várható volt, és szerény véleményem szerint simán kivédhető lett volna, ha lenne legalább 1 olyan profi a csapatban, aki komolyan is gondolja a projektet. Ha holnap az összes levelezésed kiszivárogna Facebookról, téged meghatna az, hogy nem ők szivárogtattak, hanem hackertámadás történt?
7/7 anonim válasza:
A hundubot egy ember csinálja teljesen egyedül évek óta a illető neve pál csaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!