Sosem voltak olyan barátaim akikkel mehettem volna. Meg az ivászat, drog amúgy sem érdekel.
Kb 20x voltam életemben. 17-19 éves korom között.
23F
2020. dec. 7. 21:22
1/10 anonim válasza:
Még bőven járhatsz. 27-28 éves korodig fiúként egyáltalán nem késő. Sőt egyre könnyebb dolgod lesz.
2020. dec. 7. 21:32
2/10 anonim válasza:
Én egyszer se. Nem maradtunk ki semmiből.
3/10 anonim válasza:
Nem gond, én sem jártam, mégis megvagyok:) (F)
4/10 anonim válasza:
Ha neked nem baj, akkor ki másnak lenne az?
2020. dec. 7. 21:34
5/10 anonim válasza:
Nem, amúgy sincs értékelhető haszna. Akiket ott megismer az ember lehet 1 hónap után lekopik, eleinte én is jártam egy-két helyre főleg a kedvenc rapper vagy dj miatt, de felhagytam vele.
Ami sokkal hangulatosabb az a bográcsozás, sütés, mellette zene és némi alkohol, nincs benne semmi erőltetett, és lehet hogy valaki épp egy olyan haverját, barátnőjét hozza el, akivel lehet ki is alakul valami.
2020. dec. 7. 21:43
6/10 anonim válasza:
A 20x az nem is kevés :D Egyébként még fiatal vagy, egyébként meg csakis az számít, hogy ez NEKED szomorú-e, vagy nem. Ha szeretnél többet bulizni, majd amikor lepörgött a járvány tedd azt....
2020. dec. 7. 21:44
7/10 anonim válasza:
Ne foglalkozz senkivel, akármit mond. Akinek sok barátja van, annak nincs egy sem... Gondolom nem tudsz idióta bulizós képeket megosztani és ez zavar. Tegyél fel képet ahogy autóban ülsz, focizol ilyesmiket.
2020. dec. 7. 21:48
8/10 anonim válasza:
Nem tudom miért kell azt gondolni, hogy ha valaki bulizni jár, az drogozik is? 18-20 évesen sokat buliztunk barátnőkkel 2-4en, vettünk egy kis üveg vodkát, narancslevet, egy pezsgőt, azzal alapoztunk, mert azért bent drága a pia, aztán táncoltunk, esetleg pasiztunk, de mindig ésszel, félszemmel egymáson. Tök jó időszak volt. Nagyon taccsra csak ritkán került egyikünk-másikunk. Így is lehet.
2020. dec. 8. 07:26
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem, én se voltam túl sok buliban, középiskolában évente elhívtak 1-2re de alig történt valami mert őszintén szólva az akkori ismerőseim ugyanolyan "lámák" voltak mint én :D
Viszont ha nagyon vágysz ilyen élményekre akkor tegyél érte, mert ha nem teszed, később megbánod.
2020. dec. 8. 10:09
10/10 Sjsjyj válasza:
Én csak csaladommal voltam, barátokkal nem.. Eddig mondjuk nem is nagyon voltak barátaim😁
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!